<<forrige dag16. april næste dag>>
  2009

Nordvest FC blev det blot andet hold uden for divisionerne, der præsterede at spille en semifinale i pokalturneringen. PÃ¥ Holbæk Stadion blev det til 0-4 mod FC København i den første af to kampe mellem Danmarksserie- og Superliga-klubberne.

2009
  2002

Ulrik Lindkvist fik debut pÃ¥ U/21-landsholdet. I det 82. minut scorede debutanten selvmÃ¥l og sikrede dermed Grækenlands 3-2 sejr pÃ¥ Odense Stadion.

2002
  1987

Brøndby IF og Skagen IK mødtes i 4. runde af Landspokalturneringen. Selvom der skulle forlænget spilletid til, sÃ¥ var sjællænderne pÃ¥ sejrskurs indtil det 108. minut, hvor Ole Østergaard scorede selvmÃ¥l og udlignede til slutstillingen 2-2. Sensationen blev en kendsgerning i straffesparkskonkurrencen, hvor nordjyderne - der til daglig spillede i Jyllandsserien, fem rækker under 1. division - vandt 5-4. Ugen før, den 9. april 1987, havde IK Skagen ogsÃ¥ ekspederet en klub fra dansk fodbolds øverste række ud af pokalen.

1987
  1961

AGF (JBU, 1. division) mÃ¥tte ud i forlænget spilletid før de forsvarende pokalvindere havde besejret BK Hellas (KBU, Københavnsserien) med 1-0 i kvartfinalen af Landspokalturneringen.