<<forrige dag27. september nĂŠste dag>>
  2003

Esbjerg fB′s Danmarksserie-hold vandt med 12-0 over Bramming BK. Seks, altsĂ„ halvdelen, af mĂ„lene kunne tilskrives Jacob Spangsberg.

2003
  1995

PĂ„ EstĂĄdio das Antas i Porto spillede AaB den fĂžrste UEFA Champions League-kamp med dansk deltagelse. Hjemmeholdet, FC Porto, vandt 2-0 og begge mĂ„l blev scoret af indskifteren Rui Barros.

1995
  1980

A-landsholdet indledte kvalifikationen til VM 1982 i Spanien ved at tabe 1-2 til Jugoslavien pĂ„ Stadion za BeĆŸigradom i Ljubljana. Frank Arnesen (AFC Ajax) bragte ellers Danmark foran 1-0 pĂ„ et straffespark efter fem minutters spil, men inden pausen havde jugoslaverne fĂ„et vendt kampen til 2-1 fĂžring, der altsĂ„ holdt kampen ud. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 427. Den foregĂ„ende (426) blev spillet 27. august, den efterfĂžlgende (428) 15. oktober 1980.

1980
  1931

PĂ„ Hindenburg Stadion i Hannover tabte landsholdet med 2-4 til Tyskland. Ernst Nilsson (B 1903) scorede kampens fĂžrste mĂ„l efter blot to minutters spil. Udligningen faldt et kvarter senere, men Pauli JĂžrgensen (BK Frem) Ăžgede til 2-1 efter en halv times spil. Knap 10 minutter fĂžr pausen kolliderede debutanten, Ejner H. Hansen (B 93), med tyskernes Ernst Kuzorra (FC Schalke 04), og danskeren mĂ„tte udgĂ„. Valdemar Laursen (KB) erstattede fĂžrst Ejner Hanse fra starten af 2. halvleg, og tyskerne benyttede overtallet i slutningen af 1. halvleg til at score to mĂ„l, begge ved Richard Hofmann (Dresdner SC), til tysk pausefĂžring pĂ„ 3-2. I 2. halvleg fuldbyrdede Hofmann sit hattrick til slutstillingen og, dermed, Tysklands fĂžrste sejr i en landskamp i 364 dage. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 81. Den foregĂ„ende (80) blev spillet 28. juni, den efterfĂžlgende (82) 11. oktober 1931.

1931
  1908

KB tabte med 4-5 til B 93 i KBU′s Fodboldturnering, som pĂ„ davĂŠrende tidspunkt var den stĂŠrkeste turnering pĂ„ hjemlig grund. At KB pĂ„ den tid var alt-dominerende i dansk fodbold understregedes af at klubbens nĂŠste nederlag, til BK Frem, fulgte fĂžrst godt 3 1/2 Ă„r senere, den 27. april 1913!