<<forrige dag11. januar næste dag>>
  2003

Niclas Jensen scorede karrierens eneste Premier League-mÃ¥l, da han kort efter pausen bragte Manchester City FC foran 2-0 pÃ¥ hjemmebane mod Leeds United FC. Kampen, der endte 2-1, havde endnu en dansker pÃ¥ banen, nemlig City′s mÃ¥lmand, Peter Schmeichel.

2003
  1987

Peter Schmeichel, 23 Ã¥r og netop skiftet fra Hvidovre IF, debuterede for Brøndby IF i en træningskamp mod det danske OL-landshold. Paradoksalt var han - sammen med seks klubkammerater - selv udtaget til landsholdet, men daværende OL-landstræner, Richard Møller Nielsen, accepterede ″kun″ at rÃ¥de over John ″Faxe″, Brian Laudrup samt Kent Nielsen i kampen, som de blÃ¥-gule vandt med hele 6-1. Ved pausen førte Brøndby IF med 3-0 pÃ¥ to mÃ¥l af Kim Vilfort samt ét af Kurt Bakholt. I pausen blev Schmeichel udskiftet med Morten Cramer - og Vilfort med Tommy Christensen, der scorede hattrick i 2. halvleg. OL-landsholdets enlige mÃ¥l blev scoret af ″Faxe″ - og derved blev samtlige kampens syv mÃ¥l scoret af Brøndby-spillere.

1987
  1969

Hannover 96 vandt med 1-0 hjemme over SV Werder Bremen i Bundesligaen. SÃ¥vel Ole Bjørnmose som John Danielsen spillede for det tabende udehold, der ogsÃ¥ havde Josef Emanuel Hubertus ″Sepp″ Piontek, den senere træner for det danske A-landshold (1979-90), i forsvaret den dag.

Johnny Hansen scorede sit første mÃ¥l for 1. FC Nürnberg i Bundesligaen - desværre i eget net. Han bidrog dermed til sin klubs 2-4 nederlag pÃ¥ udebane til TSV Alemannia Aachen.

1969
  1891

BK Haabet og BK Olympia skulle have spillet en kamp i DBU′s Fodbold-Turnering. Kampen blev imidlertid aflyst - og ikke siden gennemført.