<<forrige dag8. februar næste dag>>
  2014

For første gang nogensinde havde NEC tre danskere - Kevin Conboy, Lasse Nielsen og Søren Rieks - i startopstillingen til en kamp i den hollandske Eredivisie. PÃ¥ udebane mod Feyenoord startede det ogsÃ¥ fint. I det 11. minut bragte Rieks - med sit fjerde sæsonmÃ¥l - NEC foran 1-0, men inden pausen havde Rotterdam-klubben bragt sig foran 2-1, til trods for et brændt straffespark. Sejrskursen fortsatte i 2. halvleg, og ved stillingen 4-1 til hjemmeholdet tillod Rieks sig, i det 64. minut, at brænde et straffespark. Kampen endte 5-1 til Feyenoord.

2014
  2009

Leon Andreasen debuterede for Hannover 96 i den tyske Bundesliga. I et opgør pÃ¥ udebane hos FC Hansa Rostock, vandt Østersø-klubben med 3-1. Forud var dog gÃ¥et noget dramatik, eftersom Andreasens debut blev afkortet i det 67. minut - ved stillingen 1-0 til Rostock - da han, efter en forseelse mod Rostocks Cagdas Atan, blev udvist for sit andet gule kort i kampen. Dermed havde den 26-Ã¥rige dansker formÃ¥et at blive udvist for hver eneste klub, han havde spillet for (AGF, SV Werder Bremen, 1. FSV Mainz 05, Fulham FC - og nu Hannover 96). Kort efter udvisningen øgede Hansa Rostock til 2-0, og kampen var nærmest afgjort. Straks derefter blev Dennis Sørensen indskiftet for Hansa-klubben.

2009
  1992

I Gelsenkirchen spillede FC Schalke 04 uafgjort 1-1 mod FC Bayern München i den tyske Bundesliga. Bent ″Turbo″ Christensen startede inde for hjemmeholdet, men blev skiftet ud efter en time. Minuttet efter fik Brian Laudrup comeback for Bayern efter fem-en-halv mÃ¥neds pause pÃ¥ grund af en knæskade.

1992
  1991

Ligalandsholdet skulle have spillet mod FC St. Gallen (Schweiz) i italienske Firenze. Kampen blev imidlertid aflyst pÃ¥ grund af et nyt og kraftigt snefald - ganske som kampen to dage tidligere, den 6. februar 1991.

1991
  1989

A-landsholdet vandt med 2-0 over værtsnationen Malta i Ã¥bningskampen af Rothmans International Tournament pÃ¥ Ta′Qali i Valetta. Fire spillere fik debut: Bent ″Turbo″ Christensen (Brøndby IF), Henrik ″Store″ Larsen (Lyngby BK), Hans Erfurt (Silkeborg IF) og Johnny Mølby (Vejle BK). Lars Elstrup (OB) bragte Danmark foran 1-0 pÃ¥ straffespark, hvorefter Henrik Larsen scorede til slutresultatet. Det var første gang siden august 1988, at en debutant scorede i en A-landskamp. Dengang var det Lars Elstrup. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 523. Den foregÃ¥ende (522) blev spillet 2. november 1988, den efterfølgende (524) 10. februar 1989.

1989
  1978

A-landsholdet tabte 0-2 til Israel i Tel Aviv. Israelernes første mÃ¥l, lige før halvlegspausen, var ikke uden kontrovers, eftersom den danske mÃ¥lmand, Per Poulsen (B 1903), blev skubbet i et forsøg pÃ¥ at klare et frispark fra Jacob Cohen, men den schweiziske dommer, Jean Dubachs fløjte forblev tavs. Kampens andet mÃ¥l straks i 2. halvleg, et frisparksdrøn i krydset af Gad Machnes, var der ikke noget at sige til. Ronald Stelmer (OB) og Benny Nielsen (Næstved IF) debuterede. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 405. Den foregÃ¥ende (404) blev spillet 9. oktober 1977, den efterfølgende (406) 24. maj 1978.