<<forrige dag12. februar næste dag>>
  2006

FC København spillede blot uafgjort 1-1 mod norske Lillestrøm SK i den næstsidste puljekamp i Royal League. Nordmændenes mÃ¥l, kort før tid, var dog ikke uden kontrovers, eftersom det blev scoret pÃ¥ et frispark, hvor FC Københavns mÃ¥lmand var ved at dirigere forsvarsmuren, da Lillestrøm hurtigt satte bolden i gang og scorede, før FCK-forsvaret fik reageret.

2006
  2003

A-landsholdet vandt med 4-1 ude over Egypten i en venskabskamp. Claus Jensen (Charlton Athletic AFC) scorede hattrick mod egypterne, der fik to mand udvist i kampen, der havde Essam Abd El Fatah (Egypten) som dommer. Det sidste mÃ¥l blev scoret af Jon Dahl Tomasson (AC Milan). Jan Kristiansen (Esbjerg fB) og Brian Priske (AaB) opnÃ¥ede begge debut i denne kamp. Kampen huskes bl.a. for at den mÃ¥tte udsættes et kvarter, da begge landshold stillede op i hvidt, men ogsÃ¥ for en afbrydelse pÃ¥ henved fem minutter, da tilskuerne begyndte at kaste sten ind pÃ¥ banen! Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 673. Den foregÃ¥ende (672) blev spillet 20. november 2002, den efterfølgende (674) 29. marts 2003.

2003
  1989

A-landsholdet spillede uafgjort 0-0 mod Algeriet pÃ¥ Ta′Qali i La Valetta, Malta. Henrik ″Store″ Larsen (Lyngby BK) brændte et straffespark et kvarter før tid. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 525. Den foregÃ¥ende (524) blev spillet 10. februar, den efterfølgende (526) 22. februar 1989.

1989
  1984

I den italienske Serie A vandt Juventus FC med 2-1 pÃ¥ hjemmebane over SS Lazio. Torino klubben blev sat i gang før pausen af et selvmÃ¥l af romernes Massimo Piscedda. Godt et kvarter ind i 2. halvleg øgede Michel Platini til 2-0 inden Lazios 19-Ã¥rige danske angriber, Michael Laudrup - pÃ¥ lÃ¥n fra netop Juventus, med sit femte sæsonmÃ¥l reducerede til slutstillingen med 20 minutter tilbage af kampen.