Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag27. februar næste dag>>
  2014

I en returkamp i 1/16-finalerne i UEFA Europa League spillede italienske ACF Fiorentina uafgjort 1-1 pÃ¥ hjemmebane mod Esbjerg fB. Da første opgør, spillet 20. februar 2014, var endt med italiensk sejr pÃ¥ 3-1, sÃ¥ avancerede Fiorentina med 1/8-finalerne med sammenlagt 4-2. Kampen var samtidigt Esbjergs nummer 50 i UEFA′s klubturneringer, pænt fordelt med 20 sejre, 10 uafgjorte og 20 nederlag. Vestjydernes første kamp i en UEFA turnering blev spillet 5. september 1962.

2014
  2010

I den engelske Premier League tabte Stoke City FC med 1-3 pÃ¥ hjemmebane til Arsenal FC. Stoke, der havde Thomas Sørensen pÃ¥ mÃ¥l, kom foran 1-0 i løbet af kampens første 10 minutter, men inden pausen havde Nicklas Bendtner udlignet med sin første scoring pÃ¥ den danske landsholdsmÃ¥lmand. Ved slutningen af 2. halvleg scorede Arsenal yderligere to gange.

2010
  2002

Knud Erik Fisker var opmanden i UEFA Champions League opgøret Panathinaikos FC (Grækenland) 2-1 AC Sparta Praha (Tjekkiet), som blev spilet pÃ¥ OAKA Spiros Louis i Athen.

2002
  1999

Marc Nygaard scorede to gange for Roda JC i klubbens 8-2 nedsabling af AZ i den hollandske Eredivisie. Et kvarters tid før slut, ved stillingen 8-0, blev den 22-Ã¥rige angriber udskiftet. Minuttet efter reducerede AZ og scorede til slutstillingen et par minutter senere.

1999
  1977

Efter 12 Ã¥r som formand tog Vilhelm Skousen sin afsked pÃ¥ DBU′s Repræsentantskabsmøde og blev pÃ¥ posten afløst af SBU-formand Carl Nielsen, der fik 82 stemmer i et kampvalg med Kaj Lauritsen (B 1901), der var amatørtilhængernes kandidat men alene fik 27 stemmer. Ind i bestyrelsen blev ogsÃ¥ valgt Poul Hyldgaard (AGF), Erik Asmund (Slagelse BK&IF) samt Hans Bjerg-Petersen (Lyngby BK).

1977
  1975

Det danske amatørlandshold tabte en træningskamp til det italienske Serie C-hold, US Pistoiese 1921, med 0-1. Undervejs i kampen brændte sÃ¥vel Ole Skouboe som Flemming Ahlberg hver et straffespark.

1975
  1908

Eyolf Kleven (AB) blev født. Han debuterede pÃ¥ det danske A-landshold i 1930, og i sine tre første landskampe formÃ¥ede han at score i hver eneste. Han nÃ¥ede i alt 30 landskampe og scorede 8 mÃ¥l for Danmark.