<<forrige dag3. marts næste dag>>
  2013

Bo Svensson scorede selvmÃ¥l og bragte hjemmeholdet, Fortuna Düsseldorf, foran i Bundesliga-opgøret mod 1. FSV Mainz 05, der - i tillæg til Svensson - ogsÃ¥ spillede hele kampen med Niki Zimling i opstillingen. Kampen endte 1-1. Dette var Bo Svenssons tredje Bundesliga-selvmÃ¥l - og han var dermed alene overgÃ¥et af Per Røntved, der scorede fem gange i eget net i 1970′erne, mens han spillede for SV Werder Bremen.

Mikkel Beckmann scorede sit første mÃ¥l i den øverste cypriotiske række, da han stod for sejrsmÃ¥let i APOEL FC′s 1-0 udesejr over AEK Larnaca FC.

2013
  2010

A-landsholdet tabte 1-2 til Østrig pÃ¥ Ernst Happel Stadion i Wien. Nicklas Bendtner (Arsenal FC) scorede det enlige, danske mÃ¥l. I en alder af blot 18 Ã¥r 17 dage blev Christian Eriksen (AFC Ajax) den blot fjerde yngste A-landsholdsdebutant gennem tiderne. Rajko Lekic (Silkeborg IF) og Peter Nymann Mikkelsen (Esbjerg fB) fik ogsÃ¥ debut i kampen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 748. Den foregÃ¥ende (747) blev spillet 18. november 2009, den efterfølgende (749) 27. maj 2010.

2010
  2004

Brøndby IF tabte 1-2 pÃ¥ Camp Nou til spanske FC Barcelona i returopgøret i 3. runde af UEFA Cup. Per Nielsen scorede sjællændernes eneste mÃ¥l pÃ¥ hovedstød efter et hjørnespark syv minutter før tid. Det første opgør var endt med katalansk 1-0 sejr, sÃ¥ FC Barcelonas sejr blev pÃ¥ 3-1 sammenlagt.

2004
  2002

Jesper Duelund debuterede for Lyngby BK, der hele forÃ¥ret 2002 stillede med et amatørhold i Superligaen grundet Lyngby FC′s konkurs i efterÃ¥ret. Efter blot 38 sekunder havde Duelund scoret til 1-0 mod Vejle BK, men stillingen holdt dog ikke, eftersom sjællænderne tabte 2-5. MÃ¥let var Superliga-historiens næsthurtigste debutantmÃ¥l - alene overgÃ¥et af Eduard Demenkovets den 30. juli 1995.

I Superligaens forÃ¥rspremiere vandt OB med 4-3 pÃ¥ hjemmebane over Brøndby IF. Fynboerne førte 2-0 allerede efter godt fem minutters spil og havde øget til 3-0 inden pausen. I 2. halvleg vendte billedet, og sjællænderne fik udlignet til 3-3 med 10 minutter tilbage af kampen. I slutfasen satsede begge klubber pÃ¥ sejren, og OB blev belønnet ved et langskud af Andrew Tembo, der med sit andet mÃ¥l i kampen blev matchvinder. Før kampen blev John Eriksen - den legendariske goalgetter, for DBU′s landshold, Svendborg fB, OB og en række udenlandske klubber - mindet. Han var afgÃ¥et ved døden 12. februar 2002.

Svenske Tomas Antonelius debuterede for FC København i Superligaen mod AGF og blev udvist efter blot tre minutters spil af Emil Laursen. Ã…rhusianerne formÃ¥ede imidlertid ikke at udnytte overtallet, og kampen endte uden scoring.

2002
  1976

I den første af to kvartfinaler i UEFA′s Europa Cup for Mesterhold tog vesttyske Borussia Mönchengladbach imod spanske Real Madrid CF pÃ¥ hjemmebanen, Bökelberg. Efter blot to minutter Ã¥bnede Henning Jensen scoringen til fordel for hjemmeholdet efter en kombination med Rainer Bonhof og Herbert Wimmer. Kampen endte dog 2-2, og det udlignende mÃ¥l til slutstillingen blev scoret af spaniernes Pirri, der fra 20 meters afstand hamrede bolden op i det ene mÃ¥lhjørne uden chance for Wolfgang Kleff i vesttyskernes mÃ¥l.