Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag4. marts næste dag>>
  2015

Brøndby IF mødte SønderjyskE pÃ¥ udebane i DBU Pokalens kvartfinale. Opgøret var et ægte pokaldrama der bød pÃ¥ masser af mÃ¥l, et brændt straffespark og hele tre udvisninger (Dario Dumic, Christian Nørgaard og Nicolaj Madsen). Efter den ordinære tid var stillingen 2-2, men i den forlængede spilletid afgjorde SønderjyskE opgøret til egen fordel med to scoringer.

2015
  2006

I den tyske Bundesliga vandt FC Schalke 04 med 2-1 pÃ¥ udebane over Hannover 96. Christian Poulsen scorede Schalkes første mÃ¥l, men blev udvist godt et kvarters tid før kampens afslutning ved stillingen 0-2. Minuttet reducerede den tidligere dansker, Thomas Christiansen, for Hannover til slutresultatet.

2006
  1997

I det første af to opgør i kvartfinalerne af UEFA Cup′en vandt Brøndby IF med 1-0 hos spanske CD Tenerife. Ebbe Sand blev matchvinder med sit mÃ¥l efter en halv times spil. Midtvejs i 2. halvleg fik spanierne tilkendt et straffespark, men Mogens Krogh parerede forsøget fra SlaviÅ¡a Jokanović. Mod slutningen af kampen blev Tenerife reduceret til 10 mand, da Antonio Segura Robaina blev udvist for en forseelse mod Bo Hansen. Returopgøret blev spillet 18. marts 1997.

1997
  1995

Manchester United FC, med Peter Schmeichel pÃ¥ mÃ¥l, vandt med rekord-høje 9-0 over Ipswich Town FC i den engelske Premier League.

1995
  1989

I den vesttyske Bundesliga vandt 1. FC Köln med 3-1 pÃ¥ udebane over VfL Bochum. Efter forarbejde af Flemming Povlsen scorede 39-Ã¥rige Morten Olsen til slutresultatet fire minutter før tid. Det skulle vise sig at blive Morten Olsens sidste ligamÃ¥l i sin aktive spillerkarriere.

1989
  1986

Flemming Povlsen scorede hattrick da AGF vandt med 4-2 over Nordkorea ved King′s Cup i Thailand. Ã…rhusianernes sidste mÃ¥l blev scoret af Peter Vesterdal.

1986
  1961

Pokalturneringens 3. runde bød pÃ¥ et opgør mellem FC Københavns moderklubber – KB og B 1903. Kampen endte med de noget usædvanlige cifre, 6-4 til KB, efter 4-4 i ordinær spilletid.