Brøndby IF meddeler, at Auri Skarbalius midlertidigt overtager cheftrænerrollen for Brøndby IFs Superligatrup. Skarbalius har før været Brøndby IF-træner, men fungerede pÃ¥ tidspunktet for forfremmelsen som U19-træner i Brøndby IF. Aftalen var gældende fra 9. marts til og med sommerferien 2016.

Thomas Frank meddeler, at han stopper som cheftræner i Brøndby IF. Opsigelsen kommer i kølvandet pÃ¥ afsløringen af, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen under dæknavnet Oscar blandt andet har skrevet kritiske indlæg om Thomas Frank pÃ¥ et fanforum.

2016
  2010

Nicklas Bendtner scorede hattrick for Arsenal FC i London-klubbens 5-0 sejr over FC Porto i UEFA Champions League ottendedels-finalerne. Det første mÃ¥l blev sat ind efter 10 minutters spil, det tredje og sidste i dommerens tillægstid efter de 90 minutter var gÃ¥et.

2010
  2008

Det nye Vejle Stadion blev indviet med et pokalopgør mellem Vejle BK og FC Midtjylland foran 9.683 tilskuere. Gæsterne vandt 2-1, efter to mÃ¥l af Femi Ajilore i kampens sidste 10 minutter.

2008
  2004

Kim Milton Nielsen var dommeren i returopgøret i ottendelsfinalerne af UEFA Champions League mellem engelske Chelsea FC og tyske VfB Stuttgart. Kampen, der blev spillet pÃ¥ Stamford Bridge i London, endte mÃ¥lløs - og dermed var englænderne kvalificeret til kvartfinalerne efter en 1-0 sejr pÃ¥ udebane i det første opgør to uger tidligere.

2004
  2002

Peter Nielsen (Borussia Mönchengladbach) scorede i eget net efter blot 10 minutter af Bundesliga-opgøret pÃ¥ udebane hos BV Borussia Dortmund. Kort ind i anden halvleg scorede Dedé (Dortmund) selvmÃ¥l til stillingen 1-1, men hjemmeholdet vandt dog alligevel 3-1.

2002
  1996

KFC Uerdingen og 1. FC Köln spillede 1-1 i den tyske Bundesliga. Hjemmeholdets Jan Heintze fik en udvisning i det 82. minut, fÃ¥ minutter efter, at Toni Polster - som var blevet indskiftet i stedet for Bjarne Goldbæk efter godt en halv times spil - havde udlignet pÃ¥ straffespark for Köln til slutstillingen - og minutter før ogsÃ¥ han fik tidlig marchordre af dommer Hartmut Strampe.

1996
  1994

A-landsholdet tabte 0-1 til England pÃ¥ Wembley foran 71.790 tilskuere. Landstræner Richard Møller Nielsen gav debut til sÃ¥vel Carsten Dethlefsen (OB) som Søren Frederiksen (Silkeborg IF). Førstnævnte opnÃ¥ede ikke flere kampe for Danmark, hvorimod sidstnævnte fik et kort comeback med fem kampe yderligere i 1998-99.