Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag24. marts næste dag>>
  2016

I modsætning til Danmark skulle Island med til EM i Frankrig, men at Island pÃ¥ papiret var det bedste hold var ikke til at se, for Danmark spillede en fin landskamp, og vandt kampen med 2-1. Begge de danske mÃ¥l blev scoret af Nicolai Jørgensen, mens Arnor Ingvi Traustason reducerede for Island i det 90. minut. Kampen blev spillet pÃ¥ MCH Arena i Herning, og blev overværet af 9.194 tilskuere. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 811. Den foregÃ¥ende (810) blev spillet 17. november 2015, den efterfølgende (812) 29. marts 2016.

2016
  2008

Efter 15 minutter og 12 sekunders spil af 1. divisionskampen mellem LFA og BK Frem afbrød dommeren, Lars Skibild Jensen, kampen efter et kraftigt snefald og eftersom han da vurderede, at banen ikke længere var forsvarlig at spille pÃ¥, samt han konstaterede, at de opkridtede linjer ikke længere var synlige. Ved afbrydelsen førte gæsterne, BK Frem, med 1-0 pÃ¥ mÃ¥let af Fosu Boateng i kampens femte minut. DBU′s DM-disciplinærudvalg besluttede herefter, at kampen skulle spilles om i sin helhed og dermed fra stillingen 0-0. Omkampen blev spillet 9. april 2008.

2008
  2007

PÃ¥ Estadio Santiago Bernabeu i Madrid foran 75.000 tilskuere tabte det danske A-landshold med 1-2 til Spanien i en kvalifikationskamp til EM 2008 i Schweiz/Østrig. Niclas Jensen (FC København) blev udvist i det 20. minut efter at have fÃ¥et to gule kort. Landstræner Morten Olsen blev bortvist fra bænken i det 87. minut og fik efterfølgende én spilledags karantæne. Kampen gav debut til Leon Andreasen (1. FSV Mainz 05). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 717. Den foregÃ¥ende (716) blev spillet 6. februar, den efterfølgende (718) 28. marts 2007.

2007
  2004

For tredje runde i træk scorede Ølstykke FC fire mÃ¥l i en kamp i Landspokalturneringen. Hvor det var nok til at besejre Holbæk B&IF i 3. runde samt Randers FC i 4. runde, sÃ¥ mÃ¥tte nordsjællænderne forlade turneringen efter 5. runde - 1/8-finalerne - eftersom modstanderne, OB, scorede fem mÃ¥l. Fynboernes fire første mÃ¥l blev alle scoret af Steffen Højer, mens det vindende mÃ¥l, scoret i kampens overtid, blev sat ind af Søren Berg.

2004
  2002

PÃ¥ Lyngby Stadion vandt AaB med 7-0 over Lyngby FC i Superligaen. I det 63. minut scorede Michael Silberbauer sit tredje mÃ¥l i kampen, da han bragte AaB foran 5-0. Det var samtidigt mÃ¥l nummer 6.000 siden Superligaens første kamp den 16. marts 1991.

Silkeborg IF tabte 1-2 pÃ¥ hjemmebane til Brøndby IF i Superligaen. Jyderne var klart dominerende i 1. halvleg, som dog huskes for episoden i det 35. minut, hvor hjemmeholdets Henrik Schnedler og udeholdets Peter Madsen var i en hovedstødsduel. Brøndby-spilleren kom højest, men hans albue traf Schnedler sÃ¥ uhedligt, at næsen brækkede. I pausen blev Ruben Bagger indskiftet hos sjællænderne, og han bragte dem pÃ¥ sejrskurs efter en times spil. Brian Pedersen skabte balance i tingene et kvarter senere, men kort før tid gjorde Peter Madsen igen væsen af sig og sikrede Brøndby sejren pÃ¥ hovedstød efter et hjørnespark.

2002
  2001

PÃ¥ National Stadium i Ta′Qali vandt A-landsholdet med 5-0 over Malta. Ebbe Sand (FC Schalke 04) scorede hattrick og Claus Jensen (Charlton Athletic FC), der blev indskiftet med et kvarter tilbage af kampen, skulle kun bruge 41 sekunder pÃ¥ banen, før han scorede sit første A-landskampsmÃ¥l. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 650. Den foregÃ¥ende (649) blev spillet 15. november 2000, den efterfølgende (651) 28. marts 2001.

2001
  1996

Der blev sat ny tilskuerrekord i Superligaen. Til et ″New Firm″-opgør i Parken mellem FC København og Brøndby IF var der 39.640 tilskuere. Kampen endte 0-3. Den hidtidige rekord blev sat 18. juni 1995, og den nye rekord blev slÃ¥et 10. juni 2001.

I Superliga-kampen mellem Ikast FS og Vejle BK udviste dommeren, Knud Erik Fisker, hele fire spillere: Chima Okorie, Kern Lyhne og Dan Sørensen (Ikast FS) samt Thomas Gravesen (Vejle BK). Selvom uldjyderne var blevet reduceret til otte mand, vandt klubben alligevel opgøret med 2-1.

1996
  1984

PÃ¥ Stedelijk Olympisch Stadion i Antwerpen scorede Preben Elkjær hattrick i K.S.C. Lokerens 4-1 sejr pÃ¥ udebane over K. Beerschot V.A.V. i den øverste række i Belgien. Det var hans 12., 13. og 14. ligamÃ¥l i 1983/84-sæsonen, og det skulle senere vise sig, at de ogsÃ¥ blev hans sidste i belgisk fodbold.

1984
  1971

I øsende regnvejr tabte det danske A-landshold en træningskamp mod Østtysklands ungdomslandshold med 2-4. Kampen blev spillet i Østersø-byen Stralsund. De danske mÃ¥l blev scoret af Kristen Nygaard (IK Fuglebakken) og Jørgen Markussen (Vejle BK).

1971
  1963

I returkampen i kvartfinalerne af Europa Cup′en for Pokalvindere tabte B 1909 med 0-6 hos 1. FC Nürnberg. Vesttyskernes føste og tredje mÃ¥l blev scoret af Max Morlock, der i VM-finalen 1954 reducerede Ungarns 2-0 føring og dermed banede vejen for den første tyske VM-titel. B 1909 tabte sammenlagt 0-7 efter 0-1 nederlaget den 21. marts 1963.