<<forrige dag8. april nĂŠste dag>>
  2009

Claus Bo Larsen var dommeren da Liverpool FC tabte 1-3 til Chelsea FC i den fĂžrste af to kvartfinaler i UEFA Champions League. De 42.543 tilskuere pĂ„ Anfield Road sĂ„ Fernando Torres bringe hjemmeholdet foran 1-0 efter blot fem minutters spil, inden Branislav Ivanović udligende fĂžr pausen og bragte London-klubben foran 2-1 efter godt en times spil. Godt fem minutter senere scorede Didier Drogba til slutresultatet.

2009
  2007

Ruben Bagger gjorde comeback for BrĂžndby IF efter knap Ă©t Ă„rs skades-fravĂŠr og scorede i overtiden til slutresultatet 3-0 over Randers FC i Superligaen. Det skulle siden vise sig, at mĂ„let var den 35-Ă„rige angribers sidste i Superligaen.

2007
  1992

A-landsholdet tabte med 1-2 til Tyrkiet i en venskabskamp spillet i Ankara. Danmarks enlige mĂ„l blev scoret af Lars Elstrup (OB), der hermed scorede sit 10. mĂ„l pĂ„ A-landsholdet blot tre minutter efter, han var kommet pĂ„ banen i stedet for John Jensen (BrĂžndby IF). To spillere fik debut: mĂ„lmand Mogens Krogh (BrĂžndby IF) samt Peter Nielsen (Lyngby BK). Sepp Piontek, der stod i spiden for det danske A-landshold mellem 1979 og 1990, var landstrĂŠner for Tyrkiet i denne kamp. Dette var hans fĂžrste sejr pĂ„ hjemmebane.

1992
  1985

B 93 og AGF spillede 1-1 pĂ„ Østerbro Stadion i 1. division. Inden kampen havde B 93 dog ikke modtaget spillercertificatet for den tidligere NĂŠstved IF-spiller Allan Nedergaard, der sĂ„ledes blev anvendt ulovligt i kampen. DBU′s disciplinĂŠrudvalg besluttede efterfĂžlgende derfor at tildele AGF en 2-0 sejr. Beslutningen blev senere blev stadfĂŠstet af amatĂžr- og ordensudvalget.

1985
  1971

Som led i forberedelserne til OL-kvalifikationskampene mod Schweiz (21. april og 5. maj 1971) spillede A-landsholdet en trĂŠningskamp mod NĂŠstved IF. De 2.200 tilskuere pĂ„ NĂŠstved Stadion sĂ„ landsholdet vinde 5-2. Hjemmeholdets mĂ„l blev scoret af Ole Andersen og Benny Nielsen, mens sĂ„vel Erik SĂžrensen som den senere A-landsholdsanfĂžrer og -trĂŠner, Morten Olsen, hver scorede to for landsholdet, hvis femte mĂ„l blev sat ind af Kristen Nygaard.

1971
  1951

I 2. divisionskampen mellem Skovshoved IF og HelsingĂžr IF pĂ„ Gentofte Stadion scorede skovseren, Kurt BĂžrge Nikolaj Nielsen, to mĂ„l i hjemmeholdets 3-1 sejr. Fra februar 1976 til juni 1979 var ″Nikkelaj″ cheftrĂŠner for A-landsholdet.

KB tabte med 1-2 til AGF i et 1. divisionsopgĂžr foran 14.500 tilskuere i KĂžbenhavns IdrĂŠtspark. Ved stillingen 1-0 til kĂžbenhavnerne skĂžd Ă„rhusianernes Finn Frandsen bolden pĂ„ undersiden af overliggeren, hvorfra den sprang ned bag mĂ„llinjen, inden KB′s mĂ„lmand, Eigil Nielsen, sparkede bolden op pĂ„ banen. Dommeren, Carl Frederik Petersen, stod for langt vĂŠk til at kunne vurdere, om bolden havde passeret stregen - og underkendte fĂžlgeligt mĂ„let. I kampens sidste syv minutter scorede AGF dog to gange, og sejrsmĂ„let, sat ind af Erik Jensen, var et hĂ„rdt og fladt skud, der tog foden af den ene stolpe, rĂžg pĂ„ tvĂŠrs af mĂ„let langs mĂ„llinjen, ramte den anden stolpe og herfra ind i netmaskerne. Igen var Eigil Nielsen hurtig til at sparke bolden op pĂ„ banen, men denne gang var dommeren ikke i tvivl.

Vejle BK scorede fem mĂ„l pĂ„ udebane i en 3. divisionskamp mod B 1901. Lige meget hjalp det, for falstringerne scorede seks mĂ„l. B 1901′s unge debutant, JĂžrgen Christensen, scorede til 5-5 og derefter sejrsmĂ„let kort fĂžr tid. Udover at Vejle BK fire gange har scoret fem mĂ„l pĂ„ udebane uden at vinde, sĂ„ har klubben ogsĂ„ prĂžvet at score seks mĂ„l i et udebane-nederlag (6-7 til AIA i 2. division den 22. august 1954).