<<forrige dag17. april næste dag>>
  2010

I en medrivende forestilling vandt FC Midtjylland med 3-2 pÃ¥ hjemmebane over FC København i Superligaen. Midtjyderne havde fem nye spillere i startopstillingen, men efter et kvarters spil stod kampen 2-0 til hjemmeholdet efter mÃ¥l af Jonas Borring og Ken Ilsø. Dame N′Doye fik dog udlignet for københavnerne i 2. halvleg, det ogsÃ¥ bød pÃ¥ en udvisning til FCK′s mÃ¥lmand, Johan Wiland, for at have spillet bolden ureglementeret med armen uden for straffesparksfeltet. Det gav comeback til Jesper Christiansen i københavnernes mÃ¥l. Knap tre minutter inde i dommerens tillægstid scorede Jonas Borring midtjydernes sejsmÃ¥l.

2010
  2003

Silkeborg IF og FC København mødtes i Superligaen. Dommeren, Tonny K. Poulsen, ankom et kvarters tid for sent til stadion, sÃ¥ kick-off var først kl. 15.13. Jyderne var dog mere klar end københavnerne - og vandt 3-0.

2003
  2002

A-landsholdet vandt 3-1 over Israel i en venskabskamp spillet i Parken. Kampen blev afviklet under massive sikkerhedsforhold grundet politiske spændinger i Mellemøsten. PÃ¥ grund af bombetrusler blev der gennemført massive sikkerhedstjek, uden for stadion, før tilskuerne blev lukket ind. Udover at kampen dermed mÃ¥tte udsættes med knap et kvarter, sÃ¥ benyttede næsten 6.000 sig at DBU′s tilbud om at fÃ¥ refunderet allerede købte billetter, hvorfor tilskuertallet, for første gang siden 17. august 1994, var under 10.000 til en A-landskamp pÃ¥ hjemmebane. Danmarks mÃ¥lscorere var Jan Heintze (PSV), Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) og Dennis Rommedahl (PSV). Thomas Frandsen (Viborg FF) fik debut. Israel, som scorede sit blot fjerde mÃ¥l mod Danmark i det syvende opgør mellem nationerne, havde Richard Møller Nielsen - tidligere dansk landstræner - som cheftræner. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 662. Den foregÃ¥ende (661) blev spillet 27. marts, den efterfølgende (663) 17. maj 2002.

2002
  1995

De godt 15.000 tilskuere til Superliga-opgøret pÃ¥ Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og FC København fik fuld valuta for pengene. Kampen endte 2-3 efter 0-0 ved pausen. Kort ind i 2. halvleg bragte københavnerne sig foran ved Morten Falch, men blot to minutter senere udlignede hjemmeholdet ved en helflugter af Allan Nielsen (ex-FC København) og - igen to minutter senere - bragte sjællænderne sig foran ved Mark Strudal (ogsÃ¥ ex-FC København), som ved den lejlighed viste sin miderste finger til udeholdets tilskuere. Efter godt et kvarters spil begik Brøndby IF′s Søren Colding straffespark mod Christian Lønstrup, og Lars Højer Nielsen udnyttede chancen til udligning, inden Per Franden - i det 69. minut - scorede sejrsmÃ¥let pÃ¥ hovedstød. Dermed havde FC København vundet syv ud af de seneste otte Superliga-kampe mellem de to storklubber.