<<forrige dag5. september nĂŠste dag>>
  2009

I Parken spillede A-landsholdet 1-1 mod Portugal i en kvalifikationskamp til VM 2010 i Sydafrika. Nicklas Bendtner (Arsenal FC) scorede Danmarks enlige mĂ„l kort fĂžr pausen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 742. Den foregĂ„ende (741) blev spillet 12. august, den efterfĂžlgende (743) 9. september 2009.

2009
  2001

PĂ„ Balgarska Armia Stadion i Sofia vandt A-landsholdet 2-0 over Bulgarien i en kvalifikationskamp til VM 2002 i Japan/Sydkorea. Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) scorede begge mĂ„l, det fĂžrste kort ind i 2. halvleg mens det forlĂžsende andet mĂ„l blev scoret fĂ„ sekunder fĂžr dommerens slutflĂžjt. Jan Heintze (PSV Eindhoven) spillede landskamp nummer 50 i trĂŠk. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 657. Den foregĂ„ende (656) blev spillet 1. september, den efterfĂžlgende (658) 6. oktober 2001.

2001
  2000

Ebbe Sand scorede sit fĂžrste hattrick for FC Schalke 04 i den tyske Bundesliga. PĂ„ Parkstadion i Gelsenkirchen kom Schalke foran 2-0 mod FC Energie Cottbus allerede efter otte minutters spil pĂ„ dels et hovedstĂžd fra danskeren dels hans hĂžjrefod. Fem minutter efter pausen Ăžgede Sand til 3-0 pĂ„ endnu et hovedstĂžd - og dĂ©t blev kampens resultat til de 36.200 tilskueres store begejstring.

2000
  1990

A-landsholdet vandt 1-0 over Sverige. MĂ„let blev scoret af Bent Christensen (BrĂžndby IF), der scorede sit fĂžrste mĂ„l i sin syvende A-landskamp. Der var debut til fire spillere: Jakob Friis-Hansen (LOSC Lille MĂ©tropole), Miklos Molnar (Standard Club LiĂšge), Marc Rieper (AGF) og SĂžren Lyng (BK Frem). Peter Schmeichel (BrĂžndby IF) spillede sin 34. A-landkamp og passerede dermed Troels Rasmussen (AGF) pĂ„ listen over mĂ„lmĂŠnd med flest kampe - nu alene overgĂ„et af Svend Jensen (B 93) med 41 kampe samt Ole Qvist (KB) med 39. Kampen blev i Ăžvrige spillet pĂ„ Arosvallen i VĂ€sterĂ„s i anledning af byens 1.000 Ă„rs jubilĂŠum. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 543. Den foregĂ„ende (542) blev spillet 6. juni, den efterfĂžlgende (544) 11. september 1990.

1990
  1965

To jyske hold triumferede over to kĂžbenhavnske i 1. division. I KĂžbenhavns IdrĂŠtspark tabte B 93 med 1-7 til Vejle BK - bl.a. efter fire mĂ„l af Tommy Troelsen. Esbjerg fB vandt 7-0 hjemme over KB - bl.a. efter fire mĂ„l af Helge Jensen. I begge kampe scorede det sejrende hold tre af sine mĂ„l i lĂžbet af tre minutter.

1965
  1964

PĂ„ TĂ„rnby Stadion blev Danmarks fĂžrste junior (U17-) landskamp afviklet. Sverige blev besejret med 3-1. Den fĂžrste historiske mĂ„lscorer var Ole Edeling (BK Avarta), som bragte Danmark foran 1-0 pĂ„ straffespark kort fĂžr pausen. Det blev 2-0 ved Ole MĂžrk (BK Frem), inden svenskerne fik reduceret. Bent Outzen (Middelfart G&BK) scorede til slutresultatet kort fĂžr tid.