<<forrige dag21. september næste dag>>
  2009

I Superligaen tabte AGF med 2-4 pÃ¥ hjemmebane til FC Midtjylland. Ved pausen førte midtjyderne med 2-1, bl.a. efter mÃ¥l af Poul Hübertz, som dermed fejrede sin 33 Ã¥rs fødselsdag med at score sit eneste Superliga-mÃ¥l for FC Midtjylland.

2009
  1983

For første gang nogensinde vandt A-landsholdet over England pÃ¥ Wembley Stadium i London. Det enlige mÃ¥l i 1-0 sejren i en kvalifikationskamp til EM 1984 i Frankrig blev scoret af Allan Simonsen (Vejle BK) pÃ¥ straffespark godt 10 minutter før pausen. Kampen huskes ikke mindst for mÃ¥lmand Ole Kjær (Esbjerg fB) og hans fantastiske redning af Luther Blissets skud fra nært hold i kampens allersidste sekunder. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 457. Den foregÃ¥ende (456) blev spillet 7. september, den efterfølgende (458) 5. oktober 1983.

Se højdepunkter fra kampen her (eksternt link til YouTube):

1983
  1955

I den første Europa Cup-kamp med dansk deltagelse tog AGF mod franske Stade de Reims i Københavns Idrætspark. Selvom Ã¥rhusianerne gennem kampen tilspillede sig store chancer, blev de ikke omsat i mÃ¥l. I stedet endte kampen med et 0-2 nederlag - begge de franske mÃ¥l blev scoret af Léon Glovacki. Den historiske kamp blev overværet af 18.000 tilskuere.

1955
  1947

PÃ¥ Ullevaal i Oslo vandt landsholdet 5-3 over Norge som led i De Nordiske Mesterskaber 1937-40 (der - grundet 2. verdenskrig - mÃ¥tte afvente krigens slutning, før turneringen kunne spilles færdig). Carl Aage Præst (ØB) scorede to gange, norske Gunnar Hansen scorede selvmÃ¥l og de to sidste mÃ¥l blev sat ind af debutanten, Jørgen W. Hansen (KB). Holger Seebach (AB) og Dion Ørnvold (KB) fik ogsÃ¥ debut. Desuden huskes kampen ogsÃ¥ for, at Knud Lundberg (AB) skadet humpede fra banen omkring det 70. minut, ved stillingen 3-2 til Danmark, men inden Jørgen Leschly Sørensen (OB) blev indskiftet - i det 73. minut - havde nordmændene udlignet til 3-3 med én mand i overtal. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 144. Den foregÃ¥ende (143) blev spillet 26. juni, den efterfølgende (145) 5. oktober 1947.

1947
  1941

Den 20-Ã¥rige Willy Ferdinand Lundberg Nilsson scorede hele 10 mÃ¥l i Helsingør IF′s 16-0 (8-0) sejr hjemme over Korsør BK i Kreds 2 af Krigsturneringen 1941/42 - fordelt pÃ¥ seks mÃ¥l i 1. og fire mÃ¥l i 2. halvleg. Det er fortsat rekord for flest antal mÃ¥l scoret af samme spiller i en DM-kamp.