<<forrige dag24. september næste dag>>
  2013

MÃ¥lmand Jesper Hansen fik sin debut i mÃ¥let hos franske Évian Thonon Gaillard i en Ligue 1-udekamp hos Lille OSC, der havde Simon Kjær i startopstillingen. Allerede efter et kvarter førte hjemmeholdet 1-0, og efter godt en halv time øgede Lille føringen efter et selvmÃ¥l af den debuterende mÃ¥lmand. Kampen endte 3-0. Daniel Wass var ogsÃ¥ i startopstillingen hos ETG, men blev udskiftet i pausen.

2013
  1986

A-landsholdet tabte 0-2 til Vesttyskland foran 43.000 tilskuere i Københavns Idrætspark. Kampen huskes for at være den 56. og sidste for Allan Simonsen (Vejle BK). Som det var aftalt inden kampen spillede han de første 20 minutter og blev da - ved stillingen 0-0 - udskiftet med John Eriksen (Servette FC). Kampen betød ogsÃ¥ debut til John Jensen (Brøndby IF). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 494. Den foregÃ¥ende (493) blev spillet 10. september, den efterfølgende (495) 29. oktober 1986.

1986
  1978

Helsingør IF (femte-nederst) og Brønshøj BK (nederst) mødtes til et bundopgør i 2. divisions 24. (af 30) runde. Forinden kampen skrev Brønshøjs mÃ¥lmand, Arne Schellerup, kontrakt med Helsingør, hvis egen mÃ¥lmand, Poul Hansen, havde skrevet kontrakt med Hvidovre IF, der ogsÃ¥ spillede i 2. division, fra 1979. Følgelig spillede Schellerup ikke kampen, som nordsjællænderne i øvrigt vandt 3-1.

1978
  1967

A-landsholdet vandt 5-0 over Norge pÃ¥ Ullevaal i Oslo. Samtlige mÃ¥l blev scoret af Erik Dyreborg (Næstved IF) - fra det 40. til det 63. minut. Han blev derved den blot tredje landsholdsspiller (efter Sophus ″Krølben″ Nielsen den 22. oktober 1908 og Poul ″Tist″ Nielsen den 5. oktober 1913 samt 7. oktober 1917), som havde scoret mindst fem mÃ¥l i en landskamp. MÃ¥lmand Leif Nielsen (BK Frem) fejrede sin 25. A-landskamp. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 301. Den foregÃ¥ende (300) blev spillet 23. august, den efterfølgende (302) 4. oktober 1967.

Se højdepunkter fra kampen her (eksternt link til YouTube):

1967
  1958

A-landsholdet spillede overraskende uafgjort 1-1 - og var nærmest sejren - mod Vesttyskland i Københavns Idrætspark. Vesttyskerne havde, knap tre mÃ¥neder tidligere, deltaget ved VM-slutrunden i Sverige for at forsvare VM-guldet fra 1954. Det blev til et nederlag i kampen om 3. pladsen, og stillede mod Danmark i nærmest stærkeste formation, herunder med en debutant, Helmut Haller (BC Augsburg), og kampens første mÃ¥l, efter godt en halv times spil, blev da ogsÃ¥ scoret af Helmut Rahn (RW Essen), tyskernes legendariske helt fra VM-finalen i Bern fire Ã¥r tidligere. Umiddelbart efter føringsmÃ¥let fik Henning Enoksen (Vejle BK) bolden i mÃ¥l, men blev underkendt grundet offside. Udligningen faldt et kvarter ind i 2. halvleg, hvor Enoksen endelig fik fuldt udbytte. Poul Pedersen (AIA) spillede sin landskamp nummer 25, og Bent Hansen (B 1903) blev debutant nummer 300 siden den første landskamp knap 50 Ã¥r tidligere, den 19. oktober 1908. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 221. Den foregÃ¥ende (220) blev spillet 14. september, den efterfølgende (222) 15. oktober 1958.

1958
  1933

Tilskuerne til kampene i Københavns Idrætspark fik fuld valuta for pengene! Kl. 13.15 tog KB imod AaB, og efter 3-0 ved pausen, sÃ¥ vandt københavnerne med 9-4. Kl. 15.15 var det sÃ¥ AB, der fik besøg af Esbjerg fB, og igen var mÃ¥lscoren ved pausen beskeden, 2-0, og slutresultatet overvældende, 8-1. De 180 minutters fodbold gav altsÃ¥ 22 mÃ¥l, eller i gennemsnit en scoring for hver otte minutter og 11 sekunders spilletid ...