Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag29. april nĂŠste dag>>
  2006

I Superligaen vandt SĂžnderjyskE pĂ„ hjemmebane med 1-0 over AGF, som dermed ikke lĂŠngere kunne undgĂ„ nedrykning fra dansk fodbolds Ăžverste rĂŠkke - for fĂžrste gang i 29 Ă„r.

2006
  2001

Michael Madsen (AS Bari) spillede sin sidste kamp i den italienske Serie A. Kort ind i 2. halvleg kom hans klub foran 3-0 pĂ„ hjemmebane mod AC Perugia, der dog fik udlignet. 10 minutter fĂžr tid blev danskeren sĂ„ udvist og minuttet efter scorede Perugia til 4-3, hvilket ogsĂ„ blev kampens resultat.

2001
  1992

A-landsholdet vandt 1-0 over Norge i en venskabskamp spillet pĂ„ Århus Stadion. Lars Elstrup (OB) scorede det enlige mĂ„l. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 558. Den foregĂ„ende (557) blev spillet 8. april, den efterfĂžlgende (559) 3. juni 1992.

1992
  1987

A-landsholdet vandt 1-0 pĂ„ udebane over Finland i en kvalifikationskamp til EM 1988 i Vesttyskland. SejrsmĂ„let blev scoret pĂ„ direkte frispark af Jan MĂžlby (Liverpool FC), som dermed scorede sit fĂžrste mĂ„l for landsholdet. Den 23-Ă„rige Jan Heintze (PSV Eindhoven) fik debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 497. Den foregĂ„ende (496) blev spillet 12. november 1986, den efterfĂžlgende (498) 20. maj 1987.

1987
  1888

Finalen i den fĂžrste fodboldturnering afviklet pĂ„ dansk grund – Medaille Fodbold-Konkurrencen – blev spillet med KB som vinder efter en sejr pĂ„ 14-0 over BK Haabet.