<<forrige dag18. november næste dag>>
  2014

Danmark spiller landskamp nummer 800. De otte "landskamps-centurier" er endt med tre nederlag samt fem sejre:
#100 (Venskabskamp): 03-11-1935, Holland 3-0 Danmark (Amsterdam, Holland)
#200 (Venskabskamp): 23-05-1956, Sovjetunionen 5-1 Danmark (Moskva, Rusland)
#300 (Venskabskamp): 23-08-1967, Danmark 14-2 Island (København, Danmark)
#400 (NM): 15-06-1977, Danmark 2-1 Sverige (København, Danmark)
#500 (OL-kvalifikationskamp): 10-06-1987, Danmark 8-0 Rumænien (Aalborg, Danmark)
#600 (Venskabskamp): 24-04-1996, Danmark 2-0 Skotland (København, Danmark)
#700 (Venskabskamp): 02-06-2005, Finland 0-1 Danmark (Tampere, Finland)
#800 (Venskabskamp): 18-11-2014, Rumænien 2-0 Danmark (Bukarest, Rumænien)

Danmarks A-landskamp nummer 800 var en venskabskamp pÃ¥ udebane mod Rumænien. Desværre blev kampen pÃ¥ Arena Națională i Bukarest ikke den store jubilæumsfest fro Danmark, for rumænerne vandt kampen 2-0 pÃ¥ to træffere af Claudiu Keserü kort inde i 2. halvleg. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 800. Den foregÃ¥ende (799) blev spillet 14. november, den efterfølgende (801) 25. marts 2015.

2014
  2012

Simon Makienok scorede sine første to SuperligamÃ¥l for Brøndby IF mod Esbjerg fB – der for øvrigt havde Lukáš Hrádecký i buret – men Makienoks to mÃ¥l var kun nok til 2-2, da Youssef Toutouh og Magnus Lekven ogsÃ¥ kom pÃ¥ mÃ¥ltavlen.

2012
  1992

A-landsholdet vandt 1-0 over Nordirland pÃ¥ Windsor Park, Belfast i en kvalifikationskamp til VM 1994 i USA. Kort tid efter Henrik Larsen (SC Pisa) havde scoret kampens eneste mÃ¥l gik strømmen pÃ¥ stadion, der herefter henlÃ¥ i total mørke. Lyset kom igen med 20 minutters forsinkelse, og kampen blev dermed færdigspillet. Jakob Kjeldbjerg (Silkeborg IF) fik sin debut ved starten af 2. halvleg. Dommeren var ungarnske Sándor Puhl, der 17. juli 1994 dømte finale i samme VM-turnering. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 569. Den foregÃ¥ende (568) blev spillet 14. oktober 1992, den efterfølgende (570) 30. januar 1993.

1992
  1990

De første kvalifikationskampe til den nystiftede Superliga blev spillet. B 1913 tabte 0-1 til Vejle BK, og AaB vandt 4-0 over B 1909. Nordjydernes sejr kom pÃ¥ baggrund af, at fynboernes mÃ¥lmand, Henrik Jørgensen, blev skadet allerede i kampens 2. minut og mÃ¥tte udskiftes. I stedet gik forsvarsspilleren Michael Hemmingsen pÃ¥ mÃ¥l, men kunne altsÃ¥ ikke forhindre nederlaget pÃ¥ fire mÃ¥l, til trods for at han parerede et straffespark.

1990
  1987

PÃ¥ Ã…rhus Stadion tabte A-landsholdet med 0-1 til Vesttyskland i en kvalifikationskamp til OL 1988 i Seoul. Den danske startopstilling bestod af syv spillere fra Brøndby IF, to fra AGF, én fra Lyngby BK - og sÃ¥ én fra en udenlandsk klub - fra Bundesligaen (1. FC Köln). Knap 20 minutter før tid fik sÃ¥vel Bjarne Goldbæk (FC Schalke 04) som Brian Laudrup (Brøndby IF) debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 507. Den foregÃ¥ende (506) blev spillet 28. oktober 1987, den efterfølgende (508) 30. marts 1988.

1987
  1984

KB og Herning Fremad mødtes i sidste runde 1. division. Begge klubber var i overhængende fare for at rykke ned. Fem minutter efter københavnerne havde bragt sig foran 1-0, dømte Jan Damgaard straffespark til midtjyderne. Søren Jensen omsatte chancen i mÃ¥l, men da holdkammerat Jan Nors var løbet ind i feltet før sparket var taget, sÃ¥ blev der dømt omspark – som KB-mÃ¥lmand Ole Qvist herefter parerede! Dog udlignede Jens Ørgaard til slutresultatet 1-1 – og begge klubber rykkede dermed ned i 2. division 1985.

PÃ¥ Brøndby Stadion klarede Vejle BK uafgjort 0-0 mod Brøndby IF og vandt dermed DM-guld. PÃ¥ jydernes mesterhold fandtes navne som Allan Simonsen, John Sivebæk og Steen Thychosen - sæsonens topscorer i 1. division med 24 mÃ¥l.

1984
  1928

I KBU′s Mesterrække vandt BK Frem med de vanvittige cifre, 10-7, over BK Fremad Amager. Valby-klubbens Svend Hansen scorede seks gange, mens Fremads Ødbert Christensen gjorde tre. Der var 600 tilskuere, som overværede kampen i Københavns Idrætspark.