<<forrige dag4. december næste dag>>
  2015

AGF mødte hjemme pĂĄ Ceres Park FC Midtjylland, og kom foran efter blot 3 minutter, da Aleksandar Čavrić sendte bolden i mĂĄl. FC Midtjyllands Mikkel Duelund udlignede kort før pausen, men midtvejs i 2. halvleg sikrede Kim Aabech AGF en 2-1 sejr, da han scorede sikkert pĂĄ straffespark. Kampen skulle senere vise sig, at blive Morten Wieghorsts sidste kamp som træner for AGF.

2015
  2013

I den engelske Premier League vandt Arsenal FC med 2-0 pĂĄ hjemmebane over Hull City AFC. Nicklas Bendtner var med fra start, og han udnyttede straks chancen ved, i kampens 2. minut, at score til 1-0. Det var hans første ligamĂĄl siden 28. april 2012 - da for Sunderland FC - og hans første ligamĂĄl for Arsenal FC siden 29. december 2010.

2013
  2002

I den tyske cup-turnering, DFB Pokal, vandt FC Bayern MĂĽnchen over FC Schalke 04 i 1/8-finalerne. Kampen endte 0-0 efter forlænget spilletid, sĂĄ der skulle straffespark til. Her ĂĄbnede Ebbe Sand løjerne ved at brænde sit forsøg, og da de ni efterfølgende spark alle blev omsat til mĂĄl, sĂĄ vandt sydtyskerne altsĂĄ konkurrencen med 5-4 og avancerede til kvartfinalerne.

2002
  1997

I forbindelse med lodtrækningen til gruppesammensætningen ved VM 1998 i Frankrig blev der pĂĄ Stade VĂ©lodrome i Marseilles spillet en velgørenhedskamp mellem ″Europe″ og ″Rest of the World″. Det europæiske islæt blev ledet af selveste Franz Beckenbauer, anfører for vesttyskernes VM-guldvindere i 1974 samt cheftræner for de tyske verdensmestre fra 1990, og i tillæg til spillere som f.eks. Paul Ince (ENG), Fernando Hierro (ESP) og Zinedine Zidane (FRA), sĂĄ var Søren Colding (Brøndby IF) udtaget og sad pĂĄ bæken. Ved starten af 2. halvleg kom han dog pĂĄ banen i stedet for belgiske Dominique Lemoine, og selvom Verdensholdet vandt kampen 5-2 efter en pauseføring pĂĄ 5-1, sĂĄ havde Colding altsĂĄ sin andel i, at angribere som Ronaldo (BRA), Gabriel Batistuta (ARG) og Eric Wynalda (USA) ikke fik scoret yderligere i kampens sidste 45 minutter.

1997
  1968

Den tidligere AGF-spiller, Jørn Bjerregaard, udlignede for SK Rapid Wien til 1-1 mod Real Madrid CF pĂĄ Santiago Bernabeu foran 90.000 tilskuere i en returkamp i 2. runde af Europa Cup′en for Mesterhold. MĂĄlet skulle vise sig at være afgørende for den videre eksistens i turneringen, for selvom den spanske kongeklub scorede endnu engang og vandt kampen 2-1, sĂĄ havde østrigerne vundet den første med 1-0 og gik dermed videre pĂĄ reglen om flest udebanemĂĄl.

PĂĄ Dalymount Park i Dublin spillede A-landsholdet sin tredje kvalifikationskamp til VM 1970 i Mexico. Kampen blev afviklet i tĂĄge. Niels-Christian Holmstrøm (KB) fik debut. Midtvejs i 1. halvleg kom Danmark foran ved Finn Wiberg (AB), men inden pausen havde Irland udlignet ved Johnny Giles pĂĄ straffespark. Kort ind i 2. halvleg var tĂĄgen sĂĄ tyk, at dommeren – skotske William Syme – afblæste kampen, der ikke blev færdigspillet. I stedet blev en ny kamp udskrevet. Den blev spillet 15. oktober 1969. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 312. Den foregĂĄende (311) blev spillet 20. november 1968, den efterfølgende (313) 12. januar 1969.

1968
  1963

Blot Ă©n uge efter den glippede OL-kvalifikation scorede Ole Madsen hattrick og sikrede dermed Danmark et 3-3 udgangspunkt før returkampen mod Luxembourg i kvalifikationen til EM 1964 (hed European Nations Cup dengang) i Spanien. Hermed havde HIK-spilleren scoret 29 mĂĄl i 28 A-landskampe! Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 268. Den foregĂĄende (267) blev spillet 28. november, den efterfølgende (269) 10. december 1963.

1963
  1960

I Landspokalturneringen leverede Københavnsserie-klubben BK Hellas endnu en overraskelse. Efter 2. divisionsklubben Randers SK Freja blev besejret ugen før, den 27. november 1960, kom turen nu til Skovshoved IF fra 1. division. PĂĄ Gentofte Stadion lagde skovserne planmæssigt ud og bragte sig foran efter en halv times spil. I 2. halvleg fik Hellas dog styr pĂĄ sagerne og udlignede, med et kvarter tilbage, ved Vagn Andersen, inden Per Benda – i det 80. minut – scorede det sensationelle sejrsmĂĄl. Herefter var BK Hellas klar til kvartfinalen, som blev spillet 11. marts 1961.

1960
  1957

I returkampen i 2. runde (1/8-dels finalerne) i Europa Cup′en for Mesterhold vandt AGF pĂĄ hjemmebane med 2-0 over spanske Sevilla FC. Erik Bechmann Jensen stod for begge mĂĄl. Sevilla havde vundet den første kamp i Spanien med 4-0 og, følgeligt, kvalificerede sig til kvartfinalerne.