<<forrige dag13. december næste dag>>
  2008

I den engelske League Two (fjerdeøverste niveau) vandt Brentford FC med 2-1 hjemme over Bradford City AFC. Da Brentfords sædvanlige mÃ¥lmand havde karantæne, sÃ¥ havde klubben - forud for kampen og for en periode pÃ¥ blot syv dage - lejet den danske mÃ¥lmand, Mikkel Andersen (pÃ¥ kontrakt hos Reading FC). Kampen stod 0-0 indtil kort før tid, men sÃ¥ fik de 4.339 tilskuere pÃ¥ Griffin Park et drama at gÃ¥ hjem pÃ¥. Først scorede hjemmeholdets Marcus Bean i det 88. minut, efterfulgt af udligningen af Michael Boulding minuttet efter, inden Nathan Elder scorede det forløsende sejrsmÃ¥l - pÃ¥ hovedstød ved bagerste stolpe - i det fjerde minut af dommerens tillægstid. Ikke nok med at Mikkel Andersen var tæt pÃ¥ at score pÃ¥ et udspark fra sine hænder, sÃ¥ havde han flere gode redninger, som holdt Brentford inde i kampen i overtiden og før sejrsmÃ¥let, og han gjorde det sÃ¥ godt at han ikke alene blev kÃ¥ret som ″Man of the Match″, men ogsÃ¥ blev ankermanden pÃ¥ ″Team of the Week″. Det blev kun til denne, ene kamp for Brentford FC, som i øvrigt sluttede sæsonen med at vinde League Two og, dermed, vinde oprykning til League One 2009/10.

2008
  2003

PÃ¥ Stamford Bridge i London tabte hjemmeholdet, Chelsea FC, med 1-2 til Bolton Wanderers FC i den engelske Premier League. SejrsmÃ¥let var et selvmÃ¥l af Chelseas John Terry i kampens 90. minut. Jesper Grønkjær (Chelsea) og Per Frandsen (Bolton) var begge i startopstillingerne - og fik begge et gult kort i kampen - mens Henrik ″Tømrer″ Pedersen blev indskiftet for Bolton fÃ¥ minutter før tid.

2003
  1991

Flemming Povlsen var med i Borussia Dortmunds 4-1 hjemmesejr over FC Hansa Rostock i Bundesligaen. Østtyskerne rykkede ned ved sæsonens afslutning, men ikke uden - med en 2-1 sejr pÃ¥ sidste spilledag - at have fravristet Eintracht Frankfurt mesterskabet, der i stedet gik til VfB Stuttgart; foran Povlsens Dortmund.

1991
  1936

BK Frem vandt sin anden udsatte kamp i Mesterskabsserien med 3-1 pÃ¥ udebane over KB - og brændte tilmed et straffespark. Alligevel mÃ¥tte de regerende Danmarksmestre fra Valby senere samme sæson afgive DM-pokalen til AB.

1936
  1919

PÃ¥ Stamford Bridge i London vandt Chelsea FC med 3-1 over Arsenal FC. Nils Middelboe spillede hele kampen for hjemmeholdet. Lokalopgøret i London havde samlet 60.000 tilskuere, hvilket var det højeste Middelboe nÃ¥ede at optræde for i den engelske liga.