<<forrige dag14. december næste dag>>
  2015

Der blev trukket lod til 1/16-finalerne i UEFA Europa League. Efter lodtrækningen stod det klart, at FC Midtjylland i forÃ¥ret 2016 skulle møde engelske Manchester United FC.

2015
  2013

I den hollandske Eredivisie vandt NEC med 4-3 pÃ¥ hjemmebane over Roda JC Kerkrade. Ved pausen var stillingen 0-2. NEC reducerede i starten af 2. halvleg, og sÃ¥ tog klubbens to danskere fat. I det 61. og 67. minut scorede Søren Rieks til udligning og føring, og i det 81. minut scorede Kevin Conboy til 4-2. Det var første gang, de to spillere - som ogsÃ¥ havde optrÃ¥dt samtidigt for Esbjerg fB i Superligaen - scorede i samme ligakamp.

I den tyske Bundesliga spillede Hannover 96 uafgjort 3-3 pÃ¥ hjemmebane mod 1. FC Nürnberg, efter en pausestilling pÃ¥ 0-3. For første gang siden forÃ¥ret 2005 spillede nordtyskernes 30-Ã¥rige Leon Andreasen med fuld spilletid i sin ottende ligakamp i træk. Dengang spillede han for AGF i Superligaen.

2013
  2011

I den sidste gruppekamp i UEFA Europa League spillede OB uafgjort 2-2 i London mod engelske Fulham FC, som ellers førte 2-0 ved pausen. Hans Henrik Andreasen reducerede knap 20 minutter ind i 2. halvleg, og udligningen faldt i kampens sidste minut, ved Baye Djiby Fall. OB sluttede sidst i Group K, men for Fulham FC var det udlignede mÃ¥l værre, eftersom englænderne dermed var elimineret fra videre deltagelse i turneringen.

2011
  2005

Det blev med helt nye vedtægter blandt meget andet besluttet, at IF Skjold Birkerød skulle tage navneforandring til Skjold Birkerød Fodbold.

2005
  1991

Jann Jensen blev udvist for 1. FC Köln i 1-2 nederlaget pÃ¥ udebane mod 1. FC Kaiserlautern i den tyske Bundesliga. Han blev udvist én gang siden, i februar 1998.

1991
  1981

Henning Lund-Sørensen var dommeren, da Kuwait pÃ¥ hjemmebane spillede uafgjort 2-2 mod New Zealand i kvalifikationen til VM 1982 i Spanien. Til trods for New Zealands dobbelt-scoring til 1-2 efter godt en times spil, ved Steve Sumner og Wynton Rufer, sÃ¥ udlignede Sami Al Hashash til slutstillingen kort før tid. Begge lande kvalificerede sig til slutrunden.