AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

2015

FC Nordsjælland fyrede deres islandske træner Olafur Kristjansson. Den tidligere FCN-træner Kasper Hjulmand, vender nu tilbage til Farum, hvor han overtager posten som cheftræner efter Olafur Kristjansson. Klubejer Allan K. Pedersen valgte samme dag at sælge FC Nordsjælland til en engelsk investergruppe.

2015
  2012

I den hollandske Eredivisie spillede NEC og PSV uafgjort 1-1 i et danskeropgør. Hos hjemmeholdet optrÃ¥det Søren Rieks samt Kevin Conboy, og hos PSV startede Mathias ″Zanka″ Jørgensen for første gang inde i sin anden ligakamp siden skiftet fra FC København i sommeren 2012. I det 10. minut scorede ″Zanka″ sit første mÃ¥l i den hollandske liga, men Guðlaugur Victor Pálsson udlignede for hjemmeholdet med 10 minutter tilbage.

2012
  2010

Engelske Liverpool FC og hollandske FC Utrecht mødtes i et mÃ¥lløst opgør i UEFA Europa League. Der var to danskere pÃ¥ banen, Christian B. Poulsen for englænderne og Michael Silberbauer for hollænderne. De to har stÃ¥et over for hinanden fire gange i Superligaen, tilmed i Poulsens første samt i hans hidtil seneste Superliga-kamp.

2010
  2005

Brøndby IF sluttede efterÃ¥rets deltagelse i UEFA Cup′en med at tabe 0-3 pÃ¥ udebane til vinderen af Gruppe B, italienske US Città di Palermo. Kampen huskes bl.a. for Thomas Rytters udvisning i overtiden af første halvleg.

2005
  1978

PÃ¥ sin 26 Ã¥rs fødselsdag blev Allan Simonsen matchvinder i et danskeropgør i Bundesligaen. PÃ¥ hjemmebanen, Bökelberg, vandt Borussia Mönchengladbach med 1-0 over Fortuna Düsseldorf. Det enlige mÃ¥l blev scoret af vejlenseren pÃ¥ hovedstød godt 20 minutter før tid. Carsten Nielsen spillede ogsÃ¥ hele kampen for Borussia. Hos Fortuna blev Flemming Lund indskiftet for Emanuel Günther knap 20 minutter før tid, altsÃ¥ ved stillingen 0-0.

1978
  1940

I en velgørenhedskamp tog BK Fremad Amager imod hÃ¥ndboldklubben HG (Handelsstandens Gymnastikforening) i Sundby Idrætspark. Der blev spillet fodbold i 1. ″halvleg″, som varede 45 minutter. Amagerkanerne bragte sig foran 4-0 ved pausen, bl.a. pÃ¥ to straffespark af Victor Thomsen. I 2. ″halvleg″, som varede 30 minutter, blev der spillet hÃ¥ndbold. Her scorede HG imidlertid 10 mÃ¥l, heraf fem af Georg Dahlfelt og fire af Knud Lundberg (begge spillede ogsÃ¥ fodbold i AB) - og dermed vandt HG altsÃ¥ denne, ret specielle, kamp med 10-4.