<<forrige dag18. december næste dag>>
  2012

DBU′s Disciplinærudvalg afsagde kendelse som følge af episoderne under og efter kvartfinalen i DBU Pokalen, mellem Brøndby IF og FC København, spillet pĂĄ Brøndby Stadion den 28. november 2012. Dermed skulle Brøndby IF′s tre næste Superliga-hjemmekampe afvikles uden tilskuere, dog var den tredje kamp betinget, sĂĄledes at den alene ville blive aktuel, hvis der fortsat var lignende overtrædelser af DBU′s regler om sikkerhed og orden. Brøndby IF indbragte kendelsen for DBU′s Appeludvalg, der afsagde kendelse den 19. februar 2013.

2012
  1999

I den engelske Premier League vandt Middlesbrough FC med 2-1 pĂĄ hjemmebane over Tottenham Hotspur FC. For første gang siden 16. oktober 1999 og for blot anden gang i sæsonen var Allan Nielsen i Tottenhams startopstilling. Han nĂĄede dog ikke at fuldføre kampen, eftersom han blev udvist i sidste minut.

1999
  1994

Tyskland vandt med 2-1 over Albanien i en kvalifikationskamp til EM 1996 i England. Dommeren var Svend Erik Christensen, der tidlgiere selv havde en aktiv spillerkarriere, for Næstved IF. Efter blot otte minutters spil mĂĄtte Christensen endda dømme straffespark, som Lothar Matthäus omsatte til tysk 1-0 føring.

1994
  1982

I den engelske Division Two vandt Charlton Athletic FC med 3-2 pĂĄ hjemmebane over Barnsley FC. London-klubbens store stjerne, Allan Simonsen, scorede Ă©t af mĂĄlene og havde dermed scoret i hver af sine fire første ligakampe for Charlton.

1982
  1963

A-landsholdet kvalificerede sig for første gang til en EM-slutrunde, i Spanien i juni 1964, efter at have besejret Luxembourg med 1-0 pĂĄ Olympisch i Amsterdam. Ole Madsen (HIK) scorede det forløsende mĂĄl, ganske som han havde scoret de fem andre mod Luxembourg i de forudgĂĄende 3-3 og 2-2 kampe, der var baggrunden for den ekstra playoff-kamp pĂĄ neutral bane. Hans imponerende total var dermed 32 mĂĄl i 30 landskampe. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 270. Den foregĂĄende (269) blev spillet 10. december 1963, den efterfølgende (271) 17. juni 1964.

1963
  1949

OB vandt overraskende med 2-1 pĂĄ hjemmebane over de forsvarende Danmarksmestre, KB, i den hidtil senest placerede kamp i Danmarksturneringens historie. Københavnerne, der var uden Jørgen W. Hansen, var ellers kommet foran 1-0 ved Jørgen Iversen efter blot seks minutters spil, men Svend Jørgen Hansen udlignede i 1. halvleg og scorede sejrsmĂĄl pĂĄ et drøn af et langskud i begyndelsen af 2. halvleg til de godt 7.000 tilskueres store jubel.