<<forrige dag24. december næste dag>>
  2006

Mads Junker scorede for Vitesse i 4-2 sejren over AFC Ajax. Han scorede ogsÃ¥ i den hollandske Eredivisie i december 2007, 2008, 2009 og 2010.

2006
  1989

I den hollandske Eredivisie scorede Claus Nielsen sit niende sæsonmÃ¥l, da han slog FC Twentes 2-0 hjemmesejr over Willem II fast efter godt en halv times spil i 1. halvleg.

1989
  1950

B 93 var pÃ¥ tur i Spanien og besøgte Bilbao, hvor det blev til 1-2 i en velgørenhedskamp mod Athletic Club foran 35.000 tilskuere. Det havde regnet det meste af de forudgÃ¥ende tre uger, hvorfor store dele af banen stod under vand. Hjemmeholdets to mÃ¥l blev scoret før pausen af Venancio García. Østerbro-klubben var forstærket af tre AB-spillere - Knud Lundberg, James Rønvang og Dan Ohland Andersen - og midtvejs i 2. halvleg kunne B 93′s Helmuth Nielsen flot flugte bolden i mÃ¥l efter et langt indkast fra Lundberg. Kort efter havde Rønvang chancen for udligning, men bolden blev hængende i mudderet foran det spanske mÃ¥l. Derved blev det ved de tre scoringer. B 93 spillede ogsÃ¥ en kamp i Spanien dagen efter, den 25. december 1950.

Juventus FC vandt 3-0 pÃ¥ udebane over Genoa CFC i den italienske Serie A. De tre mÃ¥l blev scoret af John Hansen (to) og Karl Aage Hansen.

Svend Jørgen Hansen (to mÃ¥l) og Jørgen Leschly Sørensen (to mÃ¥l) scorede samtlige fire mÃ¥l for Atalanta BC i hjemmekampen mod AC Milan i Serie A. Desværre for Bergamo-klubben, sÃ¥ scorede milaneserne hele syv gange, sÃ¥ledes at den underholdende kamp endte 4-7.