<<forrige dag26. december nĂŠste dag>>
  2013

Den 21-Ă„rige Christian Eriksen (Tottenham Hotspur FC) scorede sit fĂžrste mĂ„l i den engelske Premier Leauge. I det 36. minut af hjemmekampen mod West Bromwich Albion FC scorede han til 1-0 direkte pĂ„ frispark via underkanten af overliggeren. Blot to minutter senere modtog Eriksen et gult kort for et frispark pĂ„ James Morrison. Morgan Amalfitanos forsĂžg blev pareret, men WBA′s Jonas Olsson var hurtigt over bolden og udlignede til slutresultatet 1-1.

Den tidligere mĂ„lmand for A-landsholdet, Thomas SĂžrensen (Stoke City FC), spillede sin fĂžrste kamp i den engelske Premier League siden 13. maj 2012, grundet en skadet finger hos klubbens fĂžrste-mĂ„lmand, Asmir Begović. I en udekamp hos Newcastle United FC tabte SĂžrensen og Stoke dog med 1-5, hvor 1. halvlegs sidste fem minutter skulle vise sig at vĂŠre afgĂžrende. Stoke fĂžrte 1-0 pĂ„ et mĂ„l scoret efter en halv times spil, men blev reduceret til 10 mand i det 40. minut, da Glenn Whelan blev udvist. Kort derefter blev Stokes cheftrĂŠner, Mark Hughes, sendt op pĂ„ tilskuerpladserne og Marc Wilson blev udvist for at have nedlagt Newcastles Loic Remy i straffesparksfeltet. Thomas SĂžrensen parerede dog straffesparket, men Remy udlignede pĂ„ riposten. I 2. halvleg var der nĂŠrmest kun spil til Ă©t mĂ„l, Stokes, og Newcastle scorede yderligere fire gange. Det sidste mĂ„l blev sat ind pĂ„ straffespark.

2013
  1991

For anden gang siden sit skifte fra BrĂžndby IF seks mĂ„neder tidligere mĂ„tte A-landsholdets mĂ„lmand, Peter Schmeichel, kapitulere tre gange i den engelske Division One. Men, modsat nederlaget den 26. oktober 1991 blev det denne gang til en 6-3 sejr hos Oldham Athletic AFC efter en 2-0 fĂžring ved pausen. De 19.000 tilskuere fik sĂ„ledes syv mĂ„l at se i 2. halvleg. Uniteds sidste mĂ„l blev scoret af den blot 18-Ă„rige walisiske fodbold-komet, Ryan Giggs.

1991
  1989

Jan MĂžlby scorede sit fĂžrste sĂŠsonmĂ„l for Liverpool FC efter blot to minutters spil i Merseyside-klubbens 2-1 hjemmesejr over Sheffield Wednesday FC i den engelske Division One.

1989
  1986

Jan MĂžlby (Liverpool FC) og Jesper Olsen samt John SivebĂŠk (begge for Manchester United FC) stod over for hinanden i Division One-opgĂžret mellem deres respektive klubber. PĂ„ Anfield i Liverpool trak Olsen, SivebĂŠk og Manchester United det lĂŠngste strĂ„, og vandt 1-0.

1986
  1955

I den italienske Serie A vandt Atalanta BC med 4-1 pĂ„ hjemmebane over UC Sampdoria. Bergamo-klubbens fĂžrste mĂ„l blev scoret af Poul Aage ″Rassi″ Rasmussen efter blot tre minutters spil.

1955
  1921

I den skotske League Division One vandt Rangers FC med 2-1 pĂ„ hjemmebane over Dundee FC. Hos Glasgow-klubben debuterede Carl ″Skoma′r″ Hansen, der hermed blev den fĂžrste danske udlandsprofessionelle fodboldspiller. Den tidligere B 1903-spiller fejrede debuten med at score et af Rangers′ mĂ„l.