Historier
  Fire sejre i træk til midtjyderne. De har igen gang i et seriøst angreb pÃ¥ guldet

©danskfodbold.com

Superligaen: Mandag 1. september 2014, kl. 15.59

Stats 6. runde: FC Midtjylland - Esbjerg fB
  Helt tilbage i september 2001 vandt Esbjerg fB med 2-1 pÃ¥ udebane over FC Midtjylland. 17 kampe senere venter Esbjerg fB stadig pÃ¥ udesejr nummer to over midtjyderne.

Af Jan Vinberg Eliassen

Statistik og skæve vinkler om 6. runde i sæsonen 2014/15:

FC Midtjylland 2-0 Esbjerg fB

1. FC Midtjylland har vundet fire Superligakampe i træk (klubrekorden er syv sejre i træk).
  2. Den 9. september 2001 vandt Esbjerg fB med 2-1 på udebane over FC Midtjylland. Siden da (17 kampe) har Esbjerg fB ikke vundet en udekamp over midtjyderne.
  3. Esbjerg fB har ikke scoret i deres fire seneste Superligaudekampe mod FC Midtjylland.
  4. Jim Larsen scorede sit 5. Superligamål da han bragte midtjyderne foran 1-0. Målet var det første siden december 2010, hvor han scorede i kampen Silkeborg IF 2-2 Brøndby IF.
  5. Jim Larsen har scoret alle sine fem Superligamål på hjemmebane.
  6. Marco Larsen har scoret syv Superligamål for FC Midtjylland fordelt på syv kampe. I den syv kampe har FC Midtjylland scoret 24 mål og hentet 21 point.
  7. Esbjerg fB er stadig uden sejr på udebane i denne Superligasæson (1U-2T).
  8. FC Midtjylland har scoret 13 mål i denne Superligasæson, fordelt på 3 i 1. halvleg og 10 efter pausen. Hele seks af de 13 mål er scoret i det sidste kvarter.

Klubprofil: FC Midtjylland | Klubprofil: Esbjerg fB | Historiearkiv