Husk mig Ikke oprettet? Klik her  
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF  
               
Information om cookies   Besøg os på Facebook   Følg os på Twitter   Gå til vores nyhedsfeed  
 
 
 
  Historier  
  Nicolai Stokholm scorede sit 15. SuperligamĂĄl for FC Nordsjælland - og det i kamp nummer 100 for nordsjællænderne.  
     
  ©danskfodbold.com  
 
Superligaen: Søndag 30. september 2012, kl. 19.58
 
  Statistik og skæve vinkler om 11. runde  
  Her følger skæve vinkler og noter fra rundens spillede kampe. Vi holder øje med rekorder, streaks, runde tal og kuriøse begivenheder - og deler dem med fodbold-Danmark her!  
     
  Af Jan Vinberg Eliassen  
 
 
  Mandag den 1. oktober 2012:

FC Midtjylland 1-3 SønderjyskE

  1. Fem af Tommy Bechmanns 39 Superligamål er scoret mod FC Midtjylland - det var dog det første mål mod midtjyderne scoret i SønderjyskE-trøjen.
  2. Lasse Vibe scorede sit 10. mĂĄl i Superligaen.
  3. Jesper Lauridsen har scoret to mål i løbet af sine 16 Superligakampe - begge mål er scoret mod SønderjyskE.
  4. Kenan Hajdarevic har scoret fem Superligamål - mandagens mål var dog det første for SønderjyskE.
  5. SønderjyskE har scoret i de seneste seks Superligaudekampe – scoring i den næste udekamp vil være en tangering af deres klubrekord i Superligaen.
  6. Tre gange har SønderjyskE vundet en Superligaudekamp mod FC Midtjylland - og alle tre gange har sejren været en 2-målssejr.


Søndag den 30. september 2012:

Randers FC 3-2 Brøndby IF

  1. Jonas Kamper har nu scoret ni Superligamål for Randers FC (og 22 Superligamål i alt), men det var første gang han scorede mod sin gamle klub Brøndby IF.
  2. Scoringen til 1-0 var blot den fjerde af Randers FC i 1. halvleg i denne Superligasæson.
  3. 19-årige Nicolai Brock-Madsen scorede sit første Superligakamp i sin 6. kamp i landets bedste fodboldrække.
  4. Målet til 1-2 var Mikkel Thygesens første træffer i Superligaen, siden han scorede i Brøndbys 2-1 sejr over Lyngby BK den 25. marts 2012.
  5. Alexander Fischer fra Randers FC har nu scoret 6 mål i Superligaen - halvdelen af dem er scoret mod Brøndby IF.
  6. Brøndby IF har uden sejr i otte Superligakampe i træk – det er en tangering af klubrekorden.
  7. Otte point er Brøndby IF´s næstlaveste pointtotal efter 11 runder – kun syv point i 2007/08 er dårligere end denne sæson.
  8. Omvendt er 16 point Randers FC´s højeste pointtotal efter 11 runder af Superligaen.
  9. Sejren var nummer 60 til Randers FC i Superligaen – heraf er de 40 vundet på hjemmebanen – hvor de for øvrigt har scoret 140 mål.
  10. Sidst Randers FC vandt en hjemmekamp i Superligaen med 3-2, var den 18. juli 2010 – dengang var modstanderen… Brøndby IF!


OB 1-2 AGF

  1. AGF tabte ikke til OB i den forgangne sæson - og denne streak fortsætter i denne sæson. Sidst AGF tabte en Superligakamp til OB var den 16. maj 2010, hvor fynboerne vandt med 3-0.
  2. AGF har tangeret klubrekorden med tre Superligaudesejre i træk. Det er fjerde gang AGF præsterer at vinde tre Superligaudekampe i træk.
  3. Ikke at det er den store trøst for Troels Bech, men i sine 27 Superligakampe som træner mod AGF, der har han stadig ikke været involveret i en målløs.
  4. Peter Sørensen har som træner aldrig tabte en Superligakamp mod OB, status er nu tre sejre og en uafgjort mod fynboerne.
  5. Aron Jóhannssons 11 Superligamål efter 11 runder er hverken Superliga- eller klubrekord, for i 1998/99 havde AB´s Chris Hermansen scoret 13 mål efter de første 11 runder, og i 1996/97 havde AGF´s Håvard Flo scoret 12 mål efter 11 runder.
  6. Davit Devdariani havde inden denne sæson scoret tre mål i 42 Superligakampe - den total har han nu fordoblet i løbet af de første 11 Superligakampe i denne sæson.
  7. Marcus Pedersen blev den 39. nordmand til at score i Superligaen - mĂĄlet var nummer 201 scoret af en nordmand i Superligaen. /spiller.php?ligaid=2001&spillerid=15714
  8. OB har aldrig før tabt to Superligahjemmekampe i træk mod AGF. Sidst AGF var på besøg vandt de også med 2-1.


Silkeborg IF 2-1 AaB

  1. Sune Kiilerich fejrede sin Superligakamp nummer 15 med sin første første scoring i Superligaen.
  2. Marvin Pourié har nu scoret 15 Superligamål, og med 15 ud af 44 tyske scoringer, så er Pourié nu noteret for mere end end tredjedel af alle tyske mål i Superligaen.
  3. Med søndagens scoring har Kenneth Emil Petersen scoret et mål i fire af de fem seneste Superligasæsoner – var det dermed sæsonens sidste træffer af Kenneth Emil – eller vil han gøre som i 2007/08, hvor han scorede to mål løbet af sæsonen. De to mål blev for øvrigt sat ind i to på hinanden følgene runder. Dengang var Brøndby IF modstanderen i ”kamp nummer 2 med scoring” – og i næste weekend møder AaB så… Brøndby IF!
  4. Marvin Pourié fik Silkeborg IF’s røde kort nummer 32 i Superligaen Tyskeren fik for øvrigt også Silkeborg røde kort nummer 31.
  5. Nederlaget var AaB’s nederlag nr. 125 på udebane i Superligaen.
  6. Silkeborgs Jesper Mikkelsen indgik for 200. gang i startopstillingen i en superligakamp. Det er der kun 85 andre spillere i Superligaen der har præsteret.
  7. Udeholdet har nu ikke vundet i de seneste ni Superligakampe mellem AaB og Silkeborg IF.


Lørdag den 29. september 2012:

AC Horsens 1-1 FC København

  1. AC Horsens og FC København har to gange spillet uafgjort i Horsens, begge gange har resultatet været 1-1.
  2. FC København og AC Horsens har aldrig spillet en målløs Superligakamp.
  3. FC København har været foran 1-0 syv gange i denne Superligasæson – det var tredje det sluttede med en pointdeling, de fire andre kampe er vundet.
  4. Andreas Cornelius blev den 5. teenager til at score 10 SuperligamĂĄl.
  5. Fra Andreas Cornelius scorede sit første Superligamål og til han scorede nummer 10 gik der 76 dage, det er rekord for en teenager i Superligaen.
  6. Jude Nworuh scorede sit første Superligamål for AC Horsens – og målet var samtidig Jude Nworuhs første træffer mod FC København i Superligaen.
  7. 4.621 tilskuere er det laveste tilskuertal til en Superligakamp mellem AC Horsens og FC København i Horsens.
  8. Andreas Cornelius har scoret i fem Superligakampe i træk. Sidst en FC København-spiller scorede i fem optrædender i træk var i april-maj 2011, hvor Dame N´Doye scorede i otte mål på fem kampe – de fem kampe var dog afbrudt af en enkelt spilledags karantæne.


Fredag den 28. september 2012:

FC Nordsjælland 3-0 Esbjerg fB

  1. Efter at have fået point i de fire seneste Superligakampe mod FC Nordsjælland (2 uafgjorte, 2 sejre), så led Esbjerg fB deres første nederlag til FC Nordsjælland, siden de tabte 0-1 den 21. marts 2010.
  2. Det er første gang, at FC Nordsjælland vinder med tre overskydende mål over Esbjerg fB i Superligaen.
  3. FC Nordsjælland har 19 point efter de første 11 kampe – det er det samme antal point som sidste sæson – målscoren er dog +13 mpd ”kun” +5 sidste sæson. Det er dog stadig kun nordsjællændernes næstbedste præstation, for i 2006/07 havde FC Nordsjælland 20 point efter de første 11 runder.
  4. Med hollandske Joshua Johns 8. sæsonscoring i Superligaen, så er Holland nu alene på 11. pladsen over flest udenlandske scorede Superligamål. Inden fredagens kamp lå de, med 51 Superligamål, side om side med Canada, og Holland har nu fem mål op til Estland på 10. pladsen.
  5. Nicolai Stokholm spillede sin Superligakamp nummer 100 for FC Nordsjælland – og scorede sit Superligamål nummer 15 for nordsjællænderne.
  6. For lidt over seks år siden spillede Morten Nordstrand sin første Superligakamp for FC Nordsjælland – fredag aften fik han så kamp nummer 50 for FC Nordsjælland i Superligaen.
  7. FC Nordsjælland forbedrer klubrekorden ved nu at vlre ubesejret i 12 hjemmekampe i træk i Superligaen.
    For ni år siden spillede FC Nordsjælland deres hidtil eneste Superligakamp på datoen 28. september – også dengang blev det til en sejr, der faldt også tre scoringer i kampen, men sejrscifrene var 2-1 over Viborg FF.

 
     
  Stats fra 8. runde | Stats fra 9. runde | Stats fra 10. runde | Historiearkiv  
     
 
 
 
  Søg i historier  
     
 
 
     
 
  Historier om dansk fodbold  
  Ikke set yngre siden 1970  
  Silkeborg IF sætter ny Superligarekord  
  Karantænereglerne er blevet justeret  
  Straffespark nummer 1.000  
  FCKs 11. mesterskab og et par rekorder  
  29 hjemmekampe uden nederlag  
  Søndagskamp nr. 3.000  
  OB bedst fra 11-meters pletten  
  Falk scorede nr. 1.200 for OB  
  Kan FC København udbygge rekorden?  
  Kan Bruninho slĂĄ rekorden?  
  Flere historier