Husk mig Ikke oprettet? Klik her  
  AC Horsens   AGF   Brøndby IF   FC Helsingør   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hobro IK   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   SønderjyskE   AaB  
                 
Information om cookies   Besøg os på Facebook   Følg os på Twitter   Gå til vores nyhedsfeed  
 
 
 
  Historier  
  Her fĂĄr du pudsige tal og hændelser, mĂĄlscorere, røde kort og, især, skæve vinkler om Superligaen.  
     
  ©danskfodbold.com  
 
Superligaen: Mandag 5. november 2012, kl. 21.26
 
  Statistik og skæve vinkler om 15. runde  
  Her følger skæve vinkler og noter fra rundens spillede kampe. Vi holder øje med rekorder, streaks, runde tal og kuriøse begivenheder - og deler dem med fodbold-Danmark her!  
     
  Af Jan Vinberg Eliassen  
 
 
  Mandag den 5. november 2012:

AaB 1-3 FC Midtjylland

 1. Ugen efter at Petter Andersson scorede sit første Superligamål slog han til igen – og dermed er der scoret fem svenske mål i denne Superligasæson.
 2. Marco Larsen scorede sit første mål i Superligaen i sin 10. Superligakamp.
 3. FC Midtjylland er stadig kun noteret for et clean sheet i denne Superligasæson - det samme er også tilfældet for Brøndby IF, Silkeborg IF og SønderjyskE.
 4. Det er femte gang – men første gang siden 1998/99 – at AaB har scoret 30 (eller flere) mål i sæsonens 15 første Superligakampe.
 5. AaB har scoret i 20 uf af 22 Superligahjemmekampe mod FC Midtjylland.
 6. Det er første gang at FC Midtjylland scorer tre mål i en Superligaudekamp mod AaB.
 7. Sejren var FC Midtjyllands første sejr i Superligaen på udebane i denne sæson.
 8. Kristian Bak Nielsen scorede sit første Superligamål i denne sæson, og han har nu scoret i de seneste syv Superligasæsoner.
 9. FC Midtjyllands 20-årige keeper Jakob Haugaard fik sin 2. Superligakamp i denne sæson. Begge kampe har været på udebane, og FC Midtjylland har fået point i begge kampe – for øvrigt de eneste point som midtjyderne har fået på udebane i denne Superligasæson.
 10. Dette opgør ender meget sjældent uafgjort – blot tre ud af 38 Superligakampe mellem FC Midtjylland og AaB er sluttet uafgjort, og de har ikke spillet uafgjort i Aalborg siden den 2. oktober 2005 hvor de spillede 2-2.


Søndag den 4. november 2012:

AGF 0-2 FC København

 1. Det var Christian Bolaños første Superligamål i denne sæson – og det 13. Superligamål i karrieren.
 2. I sin Superligakamp nummer 61 (mod Brøndby IF for et par uger siden) scorede Kris Stadsgaard sit første Superligamål – og med aftenens scoring har Stadsgaard nu fordoblet antallet af Superligatræffere.
 3. Det var første clean sheet af FC København på udebane i Superligaen, siden de vandt udekampen over HB Køge med 5-0 den 15. april 2012.
 4. FC København fik sæsonens 5. clean sheet i Superligaen – de er dog stadig to clean sheets efter AC Horsens, der med syv clean sheets er bedst til at holde nullet i Superligaen.
 5. Hjemme i Aarhus har AGF ikke besejret FC København siden de vandt 1-0 den 19. april 2009.
 6. AGF har blot scoret et mål mod FC København i de seneste syv Superligahjemmekampe.
 7. Det var 10. gang at FC København fik et clean sheet med hjem fra Aarhus.
 8. Det var AGF´s første nederlag siden 6. runde, dengang tabte de 0-1 til FC Nordsjælland.


Brøndby IF 0-3 OB

 1. Mike Jensen er nu oppe på 128 Superligakampe for Brøndby IF, hvilket bringer ham op på en delt 20. plads over Brøndby spillere med flest Superligakampe – han ligger side om side med Thomas Lindrup, der også fik 128 Superligakampe for de blågule.
 2. Anders Møller Christensen spillede sin 31. Superligakamp mod Brøndby IF, og dermed er han i TOP-15 over spillere med flest Superligakampe mod Brøndby IF – Michael Nonbo er med 39 Superligakampe spilleren med flest kampe mod Brøndby IF.
 3. Rasmus Falk scorede sit første mål i denne Superligasæson, og det sjette Superligamål i karrieren. Det er hans første Superligamål mod Brøndby IF.
 4. Emil Larsen scorede for 2. gang i denne Superligasæson for 2. kamp i træk. I 5. og i 6. runde scorede han mod henholdsvis FC Midtjylland og SønderjyskE, og nu har han så scoret mod henholdsvis AGF og Brøndby IF.
 5. Dario Dumic fik Brøndbys røde kort nummer 46 i Superligaen – syv af dem er faldet i kampe mod OB, og så er det for øvrigt OB der – med 73 røde kort – er den klub der har fået flest spillere udvist i Superligaen.
 6. Hans Henrik Andreasen har nu scoret i 11 af sine 12 sæsoner i Superligaen.
 7. 3-0 er OB´s største sejr på udebane i Superligaen over Brøndby IF.
 8. OB har for første gang vundet to Superligaudekampe i træk over Brøndby IF.
 9. Klubrekorden i Brøndby IF er nu 12 Superligakampe i træk uden sejr.
 10. Brøndby IF sætter også ny negativ klubrekord ved at have lukket mål ind i de seneste 11 Superligahjemmekampe.


Randers FC 0-0 AC Horsens

 1. Peter Friis Jensen spillede sin 5. Superligakamp – lidt over 17 måneder efter sin 4. Superligakamp, der for øvrigt var nedrykningsbraget mellem Randers FC og Esbjerg fB, en kamp der sluttede 2-2, hvilket betød at begge klubber rykkede ud af Superligaen.
 2. Uafgjort er det oftest forekommende resultat når AC Horsens og Randers FC mødes i Superligaen - deres 16 indbyrdes opgør er endt med seks uafgjorte og fire sejre til hvert hold.
 3. Kampene er fortsat målfattige når Randers FC møder AC Horsens i Superligaen, der er blot scoret to mål i de seneste fem indbyrdes opgør.
 4. AC Horsens har holdt nullet i de seneste tre Superligakampe - det er et clean sheet fra en tangering af klubrekorden på fire clean sheets i træk (marts-april 2012).
 5. AC Horsens fik point i deres 7. Superligaudekamp i træk – det er en forbedring af klubrekorden.
 6. Med det uafgjorte resultat tangerede AC Horsens klubrekorden ved at være ubesejret i 8 Superligakampe i træk.
 7. Randers FC fik point for 6. Superligakamp i træk - det er dog stadig et stykke fra klubrekorden, sat fra november 2009 til maj 2010 hvor Randers FC var ubesejrede i 16 Superligakampe i træk.
 8. Frederik Rønnow er nu noteret for 13 clean sheets i sine 26 Superligakampe – altså et rent bur i hver 2. kamp.
 9. Colin Todd fik sin uafgjorte kamp nummer 20 som Superligatræner (24 sejre, 20 uafgjorte, 21 nederlag).
 10. Randers FC har stadig ikke lukket et mĂĄl ind i en Superligakamp pĂĄ datoen den 4. november. Udover dagens 0-0 kamp mod AC Horsens, sĂĄ vandt de i 2007 med 1-0 over AaB pĂĄ denne dato.


Lørdag den 3. november 2012:

SønderjyskE 1-2 FC Nordsjælland

 1. Tommy Bechmann scorede sit SuperligamĂĄl nummer 40 (i sin Superligakamp nummer 103).
 2. Målet til 1-1 var Morten Nordstrands andet Superligamål mod SønderjyskE, det første blev scoret for FC København i deres 4-0 sejr over sønderjyderne i november 2008.
 3. Mikkel Beckmann har scoret fem af sine 33 Superligamål mod SønderjyskE.
 4. Jakob Kehlet har dømt SønderjyskE mod FC Nordsjælland to gange, nordsjællænderne har vundet begge kampe.
 5. Det var 18. gang i Superligaen at SønderjyskE førte 1-0 men endte med at tabe kampen – i denne sæson skete det samme i 13. runde hvor de førte 1-0 mod AaB, men tabte kampen 1-2.
 6. Omvendt var det første gang i denne sæson, at FC Nordsjælland vente 0-1 til sejr – men de har præsteret at vende 0-1 til sejr 23 gange ud af de 167 gange hvor de er kommet bagud 0-1.
 7. SønderjyskE tabte den 6. Superligahjemmekamp i træk – det er ny klubrekord.
 8. Eyjólfur Hédinsson spillede sin Superligakamp nummer 50, alle kampene er spillet for SønderjyskE.
 9. Jores Okore spillede sin Superligakamp nummer 50, alle kampene er spillet for FC Nordsjælland.


Fredag den 2. november 2012:

Esbjerg fB 1-0 Silkeborg IF

 1. Jesper Lange har scoret i begge sæsonens opgør mod Silkeborg IF. Totalt er han nu oppe på 29 Superligamål – og alt i alt har Lange scoret tre Superligamål mod Silkeborg IF.
 2. Silkeborg IF er stadig kun noteret for et clean sheet i denne sæson. Det samme er tilfældet for Brøndby IF, SønderjyskE og FC Midtjylland.
 3. Silkeborg IF har tangeret klubrekorden ved ikke at have scoret i fire Superligaudekampe i træk.
 4. Silkeborg IF har en gang før fået et gult kort i en Superligakamp mod Esbjerg fB. Det var i oktober 2009 i en 2-2 kamp, og dengang gik det røde kort til… Jesper Bech.
  Jesper Bech fik sit 3. røde kort, og dermed er der nu kun 47 spillere i Superligaens historie der har fået ligeså mange eller flere røde kort som Jesper Bech. Allerflest røde kort har Thomas Rytter med syv udvisninger.
 5. 4.072 tilskuere er det laveste tilskuertal til en Superligakamp i Esbjerg siden 3.960 tilskuere sĂĄ Esbjerg fB spille 0-0 mod Lyngby BK den 28. november 2010.
 6. Det var 5. gang i 13 Superligakampe pĂĄ udebane mod Esbjerg fB at Silkeborg IF ikke fik scoret.
 7. I Superligaen har Esbjerg fB og Silkeborg IF stadig ikke spillet en målløs kamp i Esbjerg (og alt i alt er det kun sket en gang, det var i marts 2002 hvor de spillede 0-0 på Silkeborg Stadion)
 
     
  nyheder.php?ID=753 | nyheder.php?ID=757 | nyheder.php?ID=759 | Historiearkiv  
     
 
 
 
  Søg i historier  
     
 
 
     
 
  Historier om dansk fodbold  
  Ikke set yngre siden 1970  
  Silkeborg IF sætter ny Superligarekord  
  Karantænereglerne er blevet justeret  
  Straffespark nummer 1.000  
  FCKs 11. mesterskab og et par rekorder  
  29 hjemmekampe uden nederlag  
  Søndagskamp nr. 3.000  
  OB bedst fra 11-meters pletten  
  Falk scorede nr. 1.200 for OB  
  Kan FC København udbygge rekorden?  
  Kan Bruninho slĂĄ rekorden?  
  Flere historier