Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag13. juli næste dag>>
  2016

De danske mestre fra FC København indledte deres europæiske sæson frem mod gruppespillet i UEFA Champions League med en tur til Nordirland. Her skulle københavnerne møde Crusaders FC. Kampen blev spillet på Seaview i Belfast, og de 2.069 kunne se Federico Santander bringe FC København foran 1-0 i det 6. minut. Andreas Cornelius øgede til 2-0 fem minutter før pausen, og kort inde i 2. halvleg scorede Rasmus Falk kampens sidste mål. Dermed fik FC København, med en 3-0 sejr på udebane, et fint udgangspunkt inden returkampen i Telia Parken den 19. juli.

2016
  2008

OB vandt med 2-0 over finske FC TPS Turku i returkampen i 2. runde af UEFA Intertoto Cup og kvalificerede sig dermed sammenlagt med 4-1 - efter sejren i det første opgør spillet ugen før, den 6. juli 2008 - til to kampe mod Aston Villa FC i 3. runde. Kampene blev spillet 19. juli og 26. juli 2008.

2008
  2006

Dommer Thomas Vejlgaard fik debut i UEFA′s klubturneringer. På det navnkundige stadion, Balgarska Arma, dømte han PFC Lokomotiv Sofia (BUL) 2-0 FK Makedonija Skopje (MKD). Det første mål blev scoret af bulgarernes Ivan Paskov, på straffespark.

Randers FC debuterede i UEFA′s klubturneringer. På Randers Stadion blev det til 1-0 over islandske ÍA Akranes. Æren for det historiske mål tilfaldt brasilianske Alex da Silva. Returkampen blev spillet 27. juli 2006.

2006
  2005

Den danske Ligacup blev spillet på Brøndby Stadion mellem nummer 1, 2 og 3 i Superligaen 2004/05. Først vandt bronzevinderne, FC Midtjylland, med 3-1 over sølvvinderne, FC København. Dernæst vandt Danmarksmestrene, Brøndby IF, med 2-1 over midtjyderne, og i det sidste opgør spillede Brøndby IF og FC København uafgjort 1-1, hvorefter sjællænderne også hjemmeførte Ligacup-titlen. Hver kamp varede blot én halvleg.

2005
  1960

I en træningskamp forud for OL-slutrunden i Rom spillede A-landsholdet 1-1 mod BK Fremad Amager, som i dagens anledning var forstærket med fire spillere, foran 10.000 tilskuere i Københavns Idrætspark. Amagerkanerne bragte sig foran efter godt en halv times spil ved Ole Jensen, mens Jørn Sørensen (KB) udlignede for landsholdet et kvarter ind i 2. halvleg. Landsholdet spillede uinspireret, og efter kampen valgte Udtagelses-Komitéen af afsætte anføreren, Poul Pedersen (AIA), for at afprøve en alternativ konstellation i den næste træningskamp, den 20. juli 1960.