Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag2. august næste dag>>
  2012

AC Horsens debuterede i UEFA′s klubturneringer. I det første af to opgør mod svenske IF Elfsborg i 3. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League blev det til 1-1 i Horsens. Svenskernes Lasse Nilsson bragte udeholdet foran 1-0 efter godt en times spil, og det var stillingen indtil dommerens overtid, hvor AC Horsens fik straffespark, og jydernes svenske angriber, Ken Fagerberg, udplacerede svenskernes danske mĂĄlmand, Kevin Stuhr-Ellegaard, til slutstillingen. Der var returkamp i BorĂĄs ugen efter, den 9. august 2012.

2012
  2007

Michael Svendsen dømte sin syvende kamp i UEFA′s klubturneringer. PĂĄ JĂłzsef Bozsik i Budapest var han opmanden da hjemmeholdet, HonvĂ©d FC, spillede 1-1 mod FC Nistru Otaci fra Moldova i returkampen i 1. kvalifikationsrunde til UEFA Cup. Da det første opgør var endt med samme cifre, og fordi der ikke blev scoret i den forlængede spilletid i det andet, sĂĄ var den danske dommer for første gang opmanden i en straffesparkskonkurrence i Europa Cup′en. Der mĂĄtte 18 spark til, før hjemmeholdet havde vundet 5-4 og, dermed, sikret sig kvalifikation til 2. kvalifikationsrunde.

2007
  2006

I semifinalerne i den tyske Ligapokal vandt FC Bayern MĂĽnchen over FC Schalke 04. Kampen endte 0-0 efter forlænget spilletid, sĂĄ der skulle straffespark til. Hos Schalke kunne alene Peter Løvenkrands omsætte sit forsøg, sĂĄ sydtyskerne vandt konkurrencen med 4-1 og avancerede til finalen. Søren Larsen spillede de første 66 minutter af kampen for Schalke.

2006
  2003

I den tyske Bundesliga vandt VfL Wolfsburg pĂĄ hjemmebane med 3-2 over VfL Bochum. Kort før pausen reducerede udeholdets Peter Madsen til 2-1, og det var samtidigt Bundesliga-mĂĄl nummer 600 scoret af en dansk spiller. I kampen deltog i øvrigt ogsĂĄ Thomas Rytter (Wolfsburg) og Søren Colding (Bochum).

2003
  1998

Superliga-kampen, AB 1-1 AaB, var blot fĂĄ minutter gammel, da Torben Boye (AaB) fældede Chris Hermansen (AB) i straffesparksfeltet, og fik sĂĄvel et straffespark som et rødt kort ud af anstrengelserne. AaB′s blot 20-ĂĄrige mĂĄlmand, Jimmy Nielsen, parerede imidlertid forsøget fra Brian Steen Nielsen.

1998
  1996

I Superligaen tabte Lyngby FC 1-4 pĂĄ hjemmebane til Brøndby IF. Godt fem minutter før tid fik de KongeblĂĄs debuterende mĂĄlmand, John Frandsen, det røde kort efter en forseelse mod Allan Ravn. Michael Gothenborg trak i mĂĄlmandstrøjen og parerede det efterfølgende frispark fra Kim Daugaard, men bolden sprang hen for fødderne af Ebbe Sand, der scorede kampens sidste mĂĄl. I situationen ramte Sands støvle Gothenborgs hĂĄnd, sĂĄledes at han mĂĄĂĄte overlade mĂĄlmandsposten til Thomas Rytter i kampens sidste minutter. Rytter var sĂĄledes kampens eneste mĂĄlmand, som holdt buret rent.

1996
  1995

PĂĄ Næstved Stadion tabte hjemmeholdet, Næstved IF, med 2-4 til AGF i Superligaen. I det 62. minut scorede Thomas Thorninger sit første af to mĂĄl i kampen, da han bragte AGF foran 2-1. Det var samtidigt mĂĄl nummer 2.000 siden Superligaens første kamp den 16. marts 1991.

1995
  1987

BK Avarta vandt med 10-0 over Horslunde BK i Landspokalturneringens første runde.

1987
  1972

Det danske OL-landshold spillede en træningskamp mod Manchester United FC i Københavns Idrætspark. De knap 19.000 tilskuere sĂĄ englænderne bringe sig foran 1-0 i første minut, inden Kurt Bertelsen og Allan Simonsen fik de rød-hvide i spidsen. ″United″ vandt dog 3-2 men var herefter uden sejr de ni efterfølgende kampe - i den engelske Division One og League Cup.