Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag21. november næste dag>>
  2010

I den græske superliga vandt Olympiacos FC med 3-0 pÃ¥ hjemmebane over PAOK FC. Knap en halv time før slut blev Dennis Rommedahl indskiftet for hjemmeholdet, og scorede sit første og eneste mÃ¥l i den græske liga for Piræus-klubben. Sæsonen sluttede med, at Olympiacos vandt turneringen - for 38. gang.

2010
  2007

A-landsholdet spillede sin sidste kvalifikationskamp til EM 2008 i Schweiz/Østrig og vandt 3-0 over Island i Parken. Nicklas Bendtner (Arsenal FC), Jon Dahl Tomasson (Villarreal CF) og Thomas Kahlenberg (AJ Auxerre) scorede kampens mÃ¥l. Kampen huskes ogsÃ¥ for et gult kort til Leon Andreasen (Werder Bremen), selvom han ikke var i kamp. Advarslen blev givet, idet Andreasen løb ind pÃ¥ banen og skældte dommeren, portugisiske Olegário Benquerença, ud i forbindelse med et frispark.

2007
  2004

I Superligaen vandt FC København med 4-0 over AaB. Den tidligere AaB-spiller, Peter Møller, scorede tre af københavnernes mÃ¥l. Dermed havde han scoret Superliga-hattrick for tre forskellige klubber (AaB, Brøndby IF og FC København), hvilket alene Søren Andersen havde opnÃ¥et før, den 7. maj 2000 - i øvrigt ogsÃ¥ i en 4-0 sejr mod sin tidligere klub.

2004
  1995

For øjnene af 28.379 tilskuere i Parken vandt Brøndby IF med 2-1 over italienske AS Roma i den første af to kampe i UEFA Cup′ens 3. runde. Peter Møller udlignede allerede før pausen Daniel Fonsecas tidligere føring, og i 2. halvleg scorede Ole Bjur sejrsmÃ¥let godt 10 minutter før tid. Returkampen blev spillet 5. december 1995.

I UEFA-Cup’en sørgede Brøndby IF for en sjælden dansk sejr over et italiensk hold. Daniel Fonseca bragte godt nok AS Roma foran 1-0 tidligt i 1. halvleg, men efter pausen sørgede Peter Møller og Ole Bjur for en dansk 2-1 sejr.

1995
  1993

Der blev sat ny bundrekord for antal tilskuere til en Superliga-kamp. PÃ¥ Næstved Stadion overværede blot 475 tilskuere, at nedrykningsdømte Næstved IF tabte 2-3 til AaB. Den hidtidige bundrekord var 1 Ã¥r 6 dage gammel, fra 15. november 1992, og den nye ″rekord″ holdt i knap 5 Ã¥r, til den 4. oktober 1998, inden den blev slÃ¥et.

1993
  1991

I Landspokalturneringens 1/8-finaler vandt B 1909 pÃ¥ hjemmebane over Danmarksmestrene, Brøndby IF, men først efter en kamp med to røde kort, fem mÃ¥lmænd pÃ¥ banen samt en straffesparkskonkurrence. Sjællænderne kom planmæssigt foran 1-0 i det 3. minut ved Henrik Jensen. Efter et kvarters spil sÃ¥ det sort ud for fynboerne, da mÃ¥lmand Henrik Jørgensen blev udvist for ″hands″ uden for feltet. Mens reservemÃ¥lmand Henrik Larsen varmede op, gik Jan Krause pÃ¥ mÃ¥l. I det 25. minut udlignede B 1909 ved Steen Pettersson, hvorefter Jan Krause overgav mÃ¥lmandstrøjen til Thomas Vestmark, der var udset som den ″mÃ¥lmand″, der blev udskiftet til fordel for Henrik Larsen, som herefter stod resten af kampen for B 1909 (det var først i 1994, at Fodboldloven blev ændret, sÃ¥ledes at en mÃ¥lmand ikke længere skulle erstatte en anden mÃ¥lmand pÃ¥ banen). Mogens Krogh stod hele kampen for Brøndby IF. Den ordinære kamp sluttede 1-1 og mens spillerne var pÃ¥ vej ud af banen, sparkede sjællændernes Ole Bjur til 9′ernes Ole Juel - og blev prompte udvist. Der blev ikke scoret i den forlængede spilletid, sÃ¥ der skulle straffespark til for at afgøre kampen. Den indskiftede Henrik Larsen blev den store helt ved at parere Ronnie Ekelunds forsøg. Brian Jensen skød pÃ¥ stolpen for Brøndby, og da fynboerne udnyttede hvert forsøg, vandt Odense-klubben denne tie-break med 4-1 og fik dermed indtog i kvartfinalen.

1991
  1971

Vejle BK′s 2.-hold og IF 32 Glostrup skulle mødes pÃ¥ Vejle Stadion i slutkampen om vinderen af Danmarksserien. Et kraftigt snefald - over hele landet, faktisk - umuliggjorde en gennemføring af kampen, hvorefter de to klubber enedes om en træningskamp, der - pÃ¥ grund af det stadige snefald - blev afbrudt ved stillingen 3-1 til vejlenserne. Kampen blev ikke færdigspillet. DS-finalen blev i stedet spillet 27. november 1971.

1971
  1948

Den tidligere BK Frem-spiller, ″Lange John″ Hansen, debuterede for Juventus FC i Serie A. Det var pÃ¥ hjemmebanen i Torino, og AS Bari blev besejret med 1-0. Blot tre dage tidligere var kontrakten indgÃ¥et, og én uge tidligere, den 14. november 1948, havde John Hansen scoret BK Frems reducering til slutresultatet 2-3 mod AB i Københavns Idrætspark i 1. division.