<<forrige dag23. november næste dag>>
  2005

I sin anden gruppekamp i UEFA Cup′en førte Brøndby IF med 2-0 ved pausen pĂĄ udebane mod russiske FC Lokomotiv Moskva. Efter et kvarters spil i anden halvleg gik det galt, og russerne scorede tre mĂĄl pĂĄ fem minutter. Hjemmeholdet scorede endnu engang og vandt 4-2, med Dmitri Loskov som dagens helt efter et hattrick.

2005
  2004

To danske top-dommere var i aktion i UEFA Champions League. Begge kampe involverede Premier League hold. Claus Bo Larsen dømte AS Monacos 1-0 hjemmesejr over Liverpool FC, mens Kim Milton Nielsen var opmanden pĂĄ Old Trafford i Manchester United FC′s 2-1 sejr over Olympique Lyonnais.

2004
  2002

Brøndby IF′s Morten Wieghorst scorede fire mĂĄl, da de blĂĄ-gule kørte oprykkerne Farum BK over med 7-1 pĂĄ Brøndby Stadion i Superligaen. Kampen sluttede med, at klubbens senere cheftræner, litauiske Auri Skarbalius, cementerede sejren ved at score karrierens eneste SuperligamĂĄl - pĂĄ straffespark.

2002
  1960

I det første af to kvartfinale-opgør i Messebyturneringen mellem KB og Birmingham City FC opnĂĄede københavnerne uafgjort 4-4 i Københavns Idrætspark. Pausestillingen var 1-1, men i 2. halvleg øgede den professionelle engelske 2nd Division klub presset og førte sĂĄvel 3-1 som 4-2, inden KB fik kæmpet sig tilbage i kampens sidste 10 minutter.

1960
  1958

Vejle BK vandt DM-guld for første gang efter en knusende 7-1 sejr over Skovshoved IF foran knap 16.000 tilskuere pĂĄ Vejle Stadion. Poul Meyer ĂĄbnede scoringen efter fĂĄ minutters spil, og anfører Erik Skaaning øgede til pausestillingen 2-0. Blot 12 minutter ind i 2. halvleg stod kampen nu 6-0 til Vejle, inden Skovshoved fik pyntet pĂĄ resultatet. Kampens sidste mĂĄl blev scoret af jydernes 18-ĂĄrige stortalent, Tommy Troelsen. Eftersom Vejle BK den 11. maj 1958 havde vundet pokalfinalen, sĂĄ hjemførte klubben tilmed ″the Double″.