<<forrige dag19. januar næste dag>>
  2013

Mikkel Beckmann debuterede for APOEL FC i den øverste cypriotiske række, First Division. Ved stillingen 1-1 mod AC Omonoia i det 69. minut blev han indskiftet for Constantinos Charalambides og fik sÃ¥ledes 22 minutter i sin debut. Kampen endte 1-1.

2013
  2003

I den engelske League Division One vandt Watford FC med 2-1 pÃ¥ hjemmebanen, Vicarage Road, over Norwich City FC. Kort før pausen bragte Allan Nielsen hjemmeholdet foran 1-0. Det skulle vise sig at være hans sidste mÃ¥l i engelsk fodbold inden han vendte tilbage til Danmark. Et selvmÃ¥l af Watfords Neil Cox bragte balance i scoringen knap 10 minutter ind i 2. halvleg. Allan Nielsen blev udskiftet med godt 10 minutter tilbage af kampen, inden klubkammeraten Heiðar Helguson scorede sejrsmÃ¥let kort før tid. David Nielsen spillede hele kampen for Norwich.

2003
  1997

Søren Colding (Brøndby IF) blev noteret for sit eneste landskampsmÃ¥l ved at score sejrsmÃ¥let syv minutter før tid i Ligalandsholdets 2-1 sejr over Peru ved U.S. Cup. PÃ¥ klubplan scorede Colding i alt 24 ligamÃ¥l for hver af sin karrieres tre klubber, BK Frem, Brøndby IF samt tyske VfL Bochum.

1997
  1988

Ligalandsholdet sikrede sig en plads i semifinalerne ved King′s Cup i Thailand ved at spille 1-1 mod Malaysia. Danmarks enlige mÃ¥l blev scoret af Lars Olsen (Brøndby IF) pÃ¥ et direkte frispark fra ca. 25 meters afstand.

1988
  1964

Harald Nielsen scorede hattrick i Bologna FC 1909′s 4-0 hjemmesejr over AS Roma i den italienske Serie A. Dermed havde frederikshavneren scoret 14 mÃ¥l i sæsonens 17 kampe hidtil - og lÃ¥ øverst pÃ¥ topscorerlisten.