<<forrige dag8. august næste dag>>
  2012

PÃ¥ Jan Breydelstadion i Brugge vandt FC København 3-2 over Club Brugge KV i returkampen i 3. kvalifikationsrunde til UEFA Champions League - efter at have været bagud sÃ¥vel 0-1 som 1-2. De københavnske mÃ¥l blev scoret af Nicolai Jørgensen, Christián Bolaños samt - i det femte minut af dommeren tillægstid - César Santin, der kunne score i et tomt net efter belgiernes mÃ¥lmand, Vladan Kujović, havde været med fremme ved et sidste-minuts forsøg pÃ¥ at score et vindende mÃ¥l. Den første kamp, i København den 1. august 2012, var endt 0-0, sÃ¥ FC København avancerede til playoff-runden med en sammenlagt score pÃ¥ 3-2.

2012
  2007

I Valby Idrætspark tabte hjemmeholdet, BK Frem, til Ølstykke FC i 1. runde af Landspokalturneringen. Kampen sluttede uden mÃ¥l efter den forlængede spilletid, sÃ¥ der mÃ¥tte straffesparkskonkurrence til. Her misbrugte tre Frem-spillere sine forsøg, mens nordsjællænderne udnyttede sine, sÃ¥ledes at denne tie-breaker blev vundet af Ølstykke med 3-1.

2007
  2004

Superliga-kampen mellem OB og Randers FC blev spillet pÃ¥ Odense Atletikstadion, da Stadion var under ombygning. Hjemmeholdet vandt 5-1. MÃ¥let til 3-1 var et selvmÃ¥l af Randers-forsvareren Søren Holdgaard.

2004
  2001

I det første af to opgør i 3. kvalifikationsrunde til UEFA Champions League vandt FC København med 2-1 i Parken over italienske S.S. Lazio. Italienerne bragte sig foran 10 minutter ind i 2. halvleg, men Jacob Laursen udlignede pÃ¥ straffespark næsten midtvejs i halvlegen. Heine Fernandez scorede det vindende mÃ¥l fem minutter før tid. Det var blot tredje gang - ud af 30 mulige - en dansk klub vandt over en italiensk i UEFA′s klubturneringer. Forrige gang var Ã¥ret før, den 22. juli 2000.

2001
  1992

I finalen i den olympiske fodboldturnering vandt Spanien med 3-2 over Polen. PÃ¥ bænken havde polakkerne reservemÃ¥lmand Arek Onyszko, der imidlertid ikke fik spilletid under slutrunden. I perioden 1998-2009 spillede Onyszko for Viborg FF, OB og FC Midtjylland i Superligaen.

1992
  1990

I Landspokalens 2. runde blev de forsvarende pokalvindere, Lyngby BK, sensationelt slÃ¥et ud af Hillerød G&IF fra Sjællandsserien. Lyngby førte endda 1-0 ved Flemming Christensen, men Hillerød fik udlignet inden pausen og et kvarter før tid var overraskelsen en kendsgerning med René Jakobsens sejrsmÃ¥l.

1990
  1987

Det engelske fodboldforbund, FA, fejrede 100 Ã¥ret for oprettelsen af den engelske fodboldliga ved at have et udvalgt ligalandshold møde et udvalgt Verdenshold pÃ¥ Wembley. Preben Elkjær repræsenterede Danmark og blev indskiftet i pausen for Gary Lineker pÃ¥ Verdensholdet. FA XI vandt kampen 3-0 - alle tre mÃ¥l scoret af spillere fra Manchester United FC, nemlig to af Bryan Robson samt et enkelt af Norman Whiteside.

1987
  1982

I den østjyske klassiker mellem AGF og Vejle BK vandt Ã¥rhusianerne med hele 7-1, bl.a. efter fire mÃ¥l af Tommy Christensen, banens mindste spiller. AGF′s øvrige mÃ¥l blev scoret af Kim Ziegler, Per Bech Andersen og Lars Lundkvist, inden Ib Jacquet (Vejle BK) kunne pynte pÃ¥ resultatet mindre end 10 minutter før tid.