<<forrige dag14. juli næste dag>>
  2016

Efter at have besejret FK Suduva fra Litauen i 1. kvalifikationsrunde, skulle FC Midtjylland møde FC Vaduz i 2. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League. Den første kamp blev spillet pÃ¥ MCH Arena, og her kunne 4.455 tilskuere se Pione Sisto score to gange og Paul Onuachu en enkelt gang, og dermed fik FC Midtjylland med en 3-0 sejr et fornuftigt udgangspunkt inden returkampen i Liechtenstein den 21. juli.

Efter i 1. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League at have besejret islandske Vaur med sammenlagt 10-1, mødte Brøndby IF skotske Hibernian FC i 2. kvalifikationsrunde. Den første kamp blev spillet pÃ¥ Easter Road Stadium i Skotland, og kampen bød kun pÃ¥ en enkelt scoring. Men da denne scoring blev sat ind af Kamil Wilczek i kampens 1. minut, kunne Brøndby IF tage hjem med et fornuftigt udgangspunkt inden returkampen den 21. juli.

SønderjyskE spillede klubbens første europæiske kamp nogensinde, da de indtrÃ¥dte i 2. kvalifikationsrunde til gruppespillet i UEFA Europa League. Modstanderen var norske Strømsgodset IF, og sønderjyderne kunne glædes over en scoring allerede i det 9. minut ved Troels Kløve. Nordmændenes Marcus Pedersen udlignede i det 16. minut, men det endte alligevel med en sønderjysk triumf, for i det 82. minut sendte Mikael Uhre bolden i kassen til 2-1, kampens slutresultat. Returkampen blev spillet den 21. juli.

2016
  2005

I det første af to opgør i 1. kvalifikationsrunde til UEFA Cup′en tabte Esbjerg fB overraskende med 1-2 pÃ¥ hjemmebane til FC Flora fra Tallinn. Det var første gang, en dansk klub tabte til en estisk i en UEFA klubturnering.

2005
  1996

I UEFA Intertoto Cup vandt AaB med 4-0 over nordirske Cliftonville FC. Stillingen var 1-0 til nordjyderne indtil tre minutter før tid, men tre mÃ¥l af Thomas Thomasberg, Søren Andersen og Jens Madsen gav tilskuerne en forrygende afslutning. Midtvejs i 2. halvleg var nordirernes mÃ¥lmand, Dean Smyth, blevet udvist efter at have slÃ¥et AaB′s Steffen Højer.

Richard Møller Nielsen var træneren for et udvalgt FIFA-hold, som i New York spillede mod Brasilien i en testimonial til fordel for SOS Børnebyerne. Michael Laudrup spillede en del af kampen - for FIFA, naturligvis.

1996
  1984

Brøndby IF var to gange foran pÃ¥ udebane mod vesttyske Fortuna Düsseldorf i en Inter-Toto Cup kamp, men tabte alligevel 2-3. Bjarne Jensen Ã¥bnede for scoringen i 1. halvleg, men Josef ″Sepp″ Weikl fik udlignet i 2. halvleg. Brian Chrøis bragte sjællænderne foran igen, inden islandske Atli Eðvaldsson fik udlignet for tyskerne igen. Kort før tid lykkedes det for Heinrich Bless at score Fortunas sejrsmÃ¥l.

1984
  1979

Blandt de otte pokalkampe spillet blev to af disse ikke afgjort i ordinær spilletid, og pudsigt nok blev resultatet af begge kampe helt ens efter ordinær spilletid (1-1), forlænget spilletid (2-2) og straffesparkskonkurrence (3-5). I det ene opgør tabte Hørsholm-Usserød IK hjemme til Husum BK, mens det var BK Frem Sakskøbing, som i det andet mÃ¥tte lade livet til Greve IF.

1979
  1973

I Inter-Toto Cup klarede B 1903 højst overraskende 3-3 pÃ¥ udebane mod den vesttyske Bundesliga-klub, Kickers Offenbach. Poul Erik Thygesen Ã¥bnede scoringen efter et kvarters spil, men tyskernes topscorer, Erwin Kostedde, scorede to gange til pausestillingen 2-1 til hjemmeholdet. Efter pausen øgede Rainer Blechschmidt til 3-1, som var stillingen indtil det 88. minut, hvor Poul Erik Andreasen reducerede, efterfulgt at udligningen, i kampens sidste minut, af Poul Erik Thygesen.