<<forrige dag31. august næste dag>>
  2016

Danmark indledte efterĂĄret 2016 med en venskabskamp mod Liechtenstein pĂĄ CASA Arena Horsens. De 8.004 tilskuere mĂĄtte vente 30 minutter pĂĄ det første mĂĄl – men blot yderligere tre minutter pĂĄ det næste – for efter 33 minutter havde Nicolai Jørgensen bragt Danmark foran bĂĄde 1-0 og 2-0. Kort efter pausen øgede Andreas Cornelius til 3-0, Viktor Fischer scorede til 4-0 midt i halvlegen og seks minutter før tid lukkede og slukkede Jens Stryger med scoringen til 5-0. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 815. Den foregĂĄende (814) blev spillet 7. juni 2016, den efterfølgende (816) 4. september 2016.

2016
  2013

I den norske Eliteserie vandt Rosenborg BK hjemme med 2-1 over Aalesunds FK. Tobias Mikkelsen bragte Trondheim-mandskabet foran 1-0 før pausen og blev efter godt en times spil udskiftet med Nicki Bille Nielsen, der scorede sejrsmĂĄlet fem minutter før tid. Mike Jensen spillede hele kampen for Rosenborg.

2013
  2002

I Superligaen vandt Køge BK med 2-0 over AGF. Kampen huskes især for ĂĄrhusianernes to underkendte mĂĄl - scoret af Morten ″Duncan″ Rasmussen. I begge tilfælde blev det vinket for offside af linjevogteren Jens Larsen, der knap to mĂĄneder før, den 8. juni 2002, underkendte to mĂĄl til Italien i en kamp ved VM-slutrunden.

2002
  1994

I 5. runde af Superligaen vandt rækkens nummer Ă©t, AaB, med 4-1 over nummer to, Brøndby IF. Der var 20.533 tilskuere, og da portene blev lukket midt i 1. halvleg stod angiveligt flere tusinde endnu udenfor. Fremmødet var knap 700 færre end den hidtidige rekord, som blev sat 1. juni 1969.

1994
  1988

A-landsholdet vandt 2-1 over Sverige pĂĄ RĂĄsunda. Det var første gang siden 3. oktober 1937, altsĂĄ i knap 51 ĂĄr, at de rød-hvide vandt over Arvefjenden i Stockholm. Begge danske mĂĄl blev scoret af en debutant, Lars Elstrup (OB), der var udset til at afløse Preben Elkjær i det danske angreb. Pudsigt nok var netop Elkjær den seneste, som debuterede pĂĄ A-landsholdet med to scoringer, den 22. juni 1977. Mod Sverige fik Kurt Jørgensen (Næstved IF) i øvrigt ogsĂĄ debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 518. Den foregĂĄende (517) blev spillet 17. juni, den efterfølgende (519) 14. september 1988.

1988
  1980

I Danmarksturneringens 2. division tabte Brøndby IF pĂĄ hjemmebane med 1-3 til Herfølge BK. Udeholdets Erik Rasmussen (der senere spillede for Brøndby) scorede til 1-0 efter en dribletur pĂĄ baglinjen, men Brian Chrøis fik udlignet pĂĄ straffespark. I 2. halvleg fik oprykningsaspiranterne fra Herfølge kampen under kontrol, scorede til 2-1 inden kampens sidste scoring, som blev et selvmĂĄl af Brøndbys Jim Stjerne Hansen (senere Generalsekretær for DBU) blot fem minutter før tid.

1980
  1972

PĂĄ Rosenau Stadion i Augsburg tabte A-landsholdet 0-2 til Ungarn ved OL-slutrunden. Kampen blev beskæmmet af, især, ungarernes meget hĂĄrde og ureglementerede spil, som den malaysiske dommer, Poh Hwa, ofte ikke dømte for. Til trods for nederlaget var Danmark alligevel kvalificeret til mellemrunden i den olympiske fodboldturnering. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 356. Den foregĂĄende (355) blev spillet 31. august, den efterfølgende (357) 3. september 1972.

1972
  1938

Danmark tabte 1-2 til Finland i en landskamp spillet pĂĄ Pallokenttä i Helsingfors. Det var sjette gang, vi mødte finnerne i deres hovedstad - og fjerde gang, vi tabte dĂ©r. Det danske mĂĄl blev scoret af Arne Sørensen (B 1903), som derved scorede sit første mĂĄl pĂĄ landsholdet. Kampen betød debut til Leslie Bolton (HIK), Orla Poulsen (AaB), John Nielsen (KB) og Axel Daniel Nielsen (AGF). Dette var landsholdets officielle kamp nummer 111. Den foregĂĄende (110) blev spillet 21. juni, den efterfølgende (112) 18. september 1938.

1938
  1930

I Mesterskabsserien vandt AGF pĂĄ hjemmebane med 8-2 over AaB. Pausestillingen var 0-1, sĂĄ AGF scorede sĂĄledes samtlige sine otte mĂĄl i 2. halvleg!