<<forrige dag6. november næste dag>>
  2004

Brødrene Christian og Knut Clem scorede begge for BK Søllerød-Vedbæk i 3-2 hjemmesejren over Køge BK [2] i Danmarksseriens Pulje 1. Det var tredje gang pÃ¥ et Ã¥r, de to brødre scorede i samme kamp.

Johan Elmander scorede sit første SuperligamÃ¥l for Brøndby IF i en kamp mod Viborg FF. Eftersom mÃ¥let var kampens eneste, kunne Elmander konstatere, at han med scoringen blev matchvinder.

2004
  2003

Brøndby IF mødte i UEFA-Cup’en tyske FC Schalke 04, der havde ex-Brøndby spilleren med Ebbe Sand pÃ¥ holdet. Andreas Jakobsson bragte holdet fra vestegnen foran 1-0 i 1. halvleg, men i 2. halvleg slog Mike Hanke til to gange, og sikrede en tysk 2-1 sejr.

2003
  1991

Bjarne Goldbæk scorede for sin tyske klub, 1. FC Kaiserslautern, til slutresultatet 3-1 over FC Barcelona (ESP) i Europa Cup′en. Lige meget hjalp det: Katalonernes enlige mÃ¥l kvalificerede dem i stedet til det allerførste gruppespil i Champions League.

1991
  1990

PÃ¥ en ekstraordinær generalforsamling besluttede B 1903′s medlemmer at sige ″ja″ til det forelagte forslag om samarbejde med KB og BK Fremad Amager under navnet ″København FC″. 103 medlemmer stemte for, 31 stemte imod og der var seks blanke stemmer.

1990
  1988

Brøndby IF - som da allerede havde genvundet DM-guldet fra 1987 - tabte med 3-5 pÃ¥ hjemmebane mod Næstved IF i 1. division. Dette var de blÃ¥-gules første nederlag i 29 DM-hjemmekampe - eller siden 1-2 mod Ikast FS den 28. september 1986.

1988
  1985

I returkampen foran tomme tribuner mellem de to italienske klubber, Juventus FC (med Michael Laudrup) og Hellas Verona (med Preben Elkjær) i 2. runde af Europa Cup′en for Mesterhold vandt Torino-klubben med 2-0. Efter kampen kritiserede Elkjær - pÃ¥ dansk, italiensk, tysk og hollandsk - den franske dommer, Robert Wurtz, for at have overset et straffespark til Verona ved stillingen 1-0 til Juventus og minuttet før den afgørende scoring til slutstillingen.