Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag10. november nĂŠste dag>>
  2007

I den franske Ligue 1 spillede FC Sochaux-MontbĂ©liard og AJ Auxerre uafgjort 1-1. Thomas Kahlenberg scorede udeholdets enlige mĂ„l pĂ„ straffespark. Det var anden gang i karrieren, at den tidligere (og senere) BrĂžndby IF-spiller scorede fra pletten. FĂžrste gang var 11. juni 2005.

2007
  2002

Thomas Kahlenberg scorede sit fĂžrste SuperligamĂ„l for BrĂžndby IF. Det blev scoret i en hjemmekamp mod Esbjerg fB efter blot 16 minutter. Det blev dog ikke til alle tre point, for i det 82. minut sikrede Tommy Bechmann vestjyderne det ene point.

2002
  2001

A-landsholdet spillede 1-1 mod Holland i Parken. Begge mĂ„l blev scoret pĂ„ straffespark - den danske udligning af Martin JĂžrgensen (Udinese Calcio) faldt fĂ„ minutter fĂžr tid. Udover debut til Christian Poulsen (FC KĂžbenhavn) sĂ„ huskes kampen ogsĂ„ for en kontrovers omkring visse af de hollandske spilleres fokus pĂ„ forretningsmĂžder med indlagte sociale elementer forud for den sportslige opgave. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 659. Den foregĂ„ende (658) blev spillet 6. oktober 2001, den efterfĂžlgende (660) 13. februar 2002.

2001
  1982

A-landsholdet vandt 2-1 pĂ„ udebane over Luxembourg i en kvalifikationskamp til EM 1984 i Frankrig. MĂ„lscorerne var SĂžren Lerby (AFC Ajax) samt Klaus Berggreen (SC Pisa), som hermed scorede sit fĂžrste landskampsmĂ„l. Med 75 kampe i den rĂžde trĂžje satte Per RĂžntved (Randers SK Freja) ny rekord for antal landskampe spillet. Samtidigt var det hans sidste. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 448. Den foregĂ„ende (447) blev spillet 27. oktober 1982, den efterfĂžlgende (449) 27. april 1983.

1982
  1968

AaB vandt 5-0 pĂ„ udebane over Odense KFUM i Landspokalturneringens 3. runde. Henning Munk Jensen scorede kampens tredje og flotteste mĂ„l kort fĂžr pausen. Efter han havde erobret bolden ved eget straffesparksfelt, driblede han hele vejen gennem fynboernes forsvar og scorede til pausefĂžringen 3-0 via KFUM-mĂ„lmand Eli JĂžrgensens fod.

De seneste to Ă„rs pokalvindere, Randers SK Freja, rĂžg ud af Landspokalturneringen efter et 3-7 nederlag hos BK Frem. Stillingen ved pausen var 2-2. Per GaardsĂže scorede samtlige jydernes mĂ„l, men Leif Printzlau gjorde forskellen for BK Frem, idet han scorede fire gange. Kampen blev spillet pĂ„ Østerbro stadion, eftersom den oprindelige spilleplads, KĂžbenhavn IdrĂŠtspark, ikke var spilbar efter godt en halvmeters nedbĂžr (regn) de to foregĂ„ende dage.

I Landspokalturneringens 3. runde vandt B 1903 med 3-2 over BrĂžnshĂžj BK efter forlĂŠnget spilletid. Gentofte-klubbens fĂžrste og sidste mĂ„lscorere var, henholdvis, Christian Andersen og Benny Johansen. Begge blev senere cheftrĂŠner for Superliga-klubben FC KĂžbenhavn, der blev stiftet som en overbygning pĂ„ netop B 1903 og sĂ„ KB.

1968
  1957

I 3. division vandt AaB med 4-1 pĂ„ udebane over Randers SK Freja. Den 24-Ă„rige Ingeman Clausen scorede hattrick, og det var fjerde gang i lĂžbet af fem DM-kampe pĂ„ mindre end to mĂ„neder, at han havde opnĂ„et denne bedrift. Hans fĂžrste i denne streak var 15. september (mod IK Chang), efterfulgt af 29. september (mod Otterup B&IK) og 27. oktober (mod Lendemark BK) 1957.

1957
  1946

Den legendariske Knud Lundberg scorede 10 mĂ„l i lĂžbet af tre kampe i fodbold og hĂ„ndbold samme eftermiddag! FĂžrst scorede han fire gange i KĂžbenhavns IdrĂŠtspark, hvor hans klub, AB, vandt 7-4 over B 1903 i 1. division. Kampen sluttede kl. 14.15, hvorefter Lundberg klĂŠdte om, spadserede gennem FĂŠlledparken og tilbagelagde en distance pĂ„ 500 meter, til Otto MĂžnstedhallen pĂ„ Jagtvej. Her spillede han to kampe for HG (Handelsstandens Gymnastikklub) i Dansk HĂ„ndbold Forbunds pokalturnering. Kl. 15.31 gjaldt det Politiets IF, der blev besejret 9-5, bl.a. efter tre mĂ„l af Knud Lundberg. Kl. 16.21 spillede HG sĂ„ mod BrĂžnshĂžj. HG vandt 8-5 og igen scorede Knud Lundberg tre gange! SĂŠsonen 1946/47 sluttede i Ăžvrigt med, at Knud Lundberg blev Danmarksmester i sĂ„vel fodbold (med AB) som hĂ„ndbold (med HG).