Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag22. november næste dag>>
  2001

Brøndby IF′s opnĂĄede uafgjort 1-1 hos AC Parma i den første af to kampe i 3. runde af UEFA cup. Dan Anton Johansen bragte italienerne foran allerede i det 1. minut ved et selvmĂĄl, og det var først i kampens overtid, at Krister Nordin fik udlignet, pĂĄ straffespark, til slutresultatet 1-1 – efter en udvisning til italienernes Angelode Sousa Junior for ″hands″.

I den første af to kampe i 3. runde af UEFA Cup tabte FC København med 0-1 til Borussia Dortmund i Parken. I slutningen af 1 . halvleg blev sĂĄvel Christian B. Poulsen (FC København) som Jan Koller (Borussia Dortlund) udvist efter en batalje mellem spillerne. I 2. halvleg fik københavnerne tilkendt et straffespark, som Jacob Laursen dog brændte, og i kampens sidste sekunder fik tyskernes Heiko Herrlich held til at score kampens eneste mĂĄl.

2001
  1994

PĂĄ Odense Stadion tabte OB med 2-3 til spanske Real Madrid CF i den første af to kampe i 3. runde af UEFA Cup. Michael Schjønberg bragte fynboerne foran før pausen, men pĂĄ to mĂĄl i løbet af tre minutter vendte Real Madrid kampen. Jesper Hjorth udlignede til 2-2 godt 10 minutter før tid, og tilskuerne havde efterhĂĄnden affundet sig med uafgjort, da Michael Laudrup brød gennem OB′s forsvar og scorede spaniernes sejrsmĂĄl.

1994
  1978

Esbjerg fB vandt med 2-1 hjemme over vesttyske Hertha BSC i 3. runde af UEFA Cup. Vestjyderne havde netop vundet DM-sølvmedaljer medens berlinerne var forsvarende bronzevindere fra Bundesligaen 1977/78.

1978
  1964

I Landspokalturneringens 3. runde vandt Brønshøj BK (KBU, 1. division) med 11-0 pĂĄ hjemmebane over Langeskov IF (FBU, serie 2). Ikke nok med, at hvepsenes Freddy Lorentzen scorede hattrick, fynboerne bidrog til storsejren ved at score ikke færre end tre selvmĂĄl i kampen.

1964
  1959

Kampen Nyborg G&IF 2-2 Lendemark BK i Kvalifikationsturneringen fik et efterspil pĂĄ skrivebordet, fordi NGI havde anvendt to spillere ulovligt. Lendemark fik i stedet tilkendt sejren, med mĂĄlscoren 0-0, og dermed gik mønboerne forbi Holstebro BK i stillingen og avancerede til 3. division 1960.