<<forrige dag10. februar næste dag>>
  2007

I den tyske Bundesliga vandt 1. FSV Mainz 05 med 4-1 pÃ¥ hjemmebane over FC Energie Cottbus. Leon Andreasen Ã¥bnede for scoringerne i det 7. minut, men det var tidligere AB- og FC Midtjylland-spiller, egyptiske Mohamed Zidan som blev dagens helt med et hattrick for hjemmeholdet. Hos Cottbus sÃ¥s ogsÃ¥ en tidligere Superliga-spiller, ex-Brøndby IF forsvareren, brasilianske Vragel da Silva.

2007
  1999

PÃ¥ Poljud Stadion i Split vandt A-landsholdet med 1-0 over Kroatien i en venskabskamp. Ebbe Sand (Brøndby IF) blev dagens helt, da han - alene med den kroatiske mÃ¥lmand i overtiden af 1. halvleg - tippede bolden ind til dansk pauseføring - og sejr. Kampen huskes ogsÃ¥ for, at Martin Jørgensen (Udinese Calcio) brækkede kravebenet 10 minutter ind i 2. halvleg samt et strømsvigt, seks minutter før tid, som afbrød kampen i et kvarter, inden den blev færdigspillet. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 628. Den foregÃ¥ende (627) blev spillet 14. oktober 1998, den efterfølgende (629) 27. marts 1999.

1999
  1989

A-landsholdet spillede 0-0 mod Finland i en mini-turnering pÃ¥ Malta. Kampen var nummer 100 med Sepp Piontek som landstræner og huskes dels for, at Lars Olsen (Brøndby IF) rundede 25 landskampe dels for at der var to spillere ved navn Johnny Hansen pÃ¥ banen. Den ene, fra OB, spillede sin sjette A-landskamp mens den anden, fra Ikast FS, var debutant nummer 600 siden 19. oktober 1908. Som kurisom skal nævnes, at den første A-landskamp, Sepp Piontek stod i spidsen for, 29. august 1979, ogsÃ¥ var en 0-0 kamp mod Finland! Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 524. Den foregÃ¥ende (523) blev spillet 8. februar, den efterfølgende (525) 12. februar 1989.

1989
  1974

Som et led i forberedelserne til en træningstur til Brasilien spillede A-landsholdet en opvarmningskamp mod, og vandt 2-0 over, Slagelse BK&IF. MÃ¥lene blev scoret af Heino Hansen, der til daglig spillede for netop SBI men denne dag repræsenterede A-landsholdet, og Jørgen Jørgensen (Holbæk B&IF).

1974
  1952

SPAL 1907 Ferrara vandt med 2-1 over Atalanta Bergamo i den italienske Serie A. Svend Jørgen Hansen bragte Atalanta foran 1-0 efter knap en halv time, men Niels Bennike udlignede for SPAL efter godt en time. Andrea Marzani scorede sejrsmÃ¥let med et kvarter tilbage af kampen.