<<forrige dag15. februar næste dag>>
  2007

Christian B. Poulsen scorede spaniernes første mÃ¥l kort før pausen i Sevilla FC′s 2-0 udesejr over rumænske FC Steaua Bucuresti det første af to opgør i UEFA Cup′ens 1/16-dels finaler.

2007
  1994

U/15-landsholdet spillede 1-1 mod Italien. Ingen af de benyttede spillere pÃ¥ det danske hold nÃ¥ede efterfølgende helt frem til A-landsholdet.

1994
  1992

Ligalandsholdet vandt sin tredje sejr ud af tre mulige pÃ¥ sin tur til Mellemøsten. I Dubai blev De Forenede Arabiske Emiraters U/21-landshold besejret med 1-0 pÃ¥ et straffespark af Lars Elstrup (OB), der hermed ogsÃ¥ fik scoret i hver af de tre kampe.

1992
  1974

Henning Jensen scorede to mÃ¥l i Borussia Mönchengladbachs 3-1 sejr pÃ¥ hjemmebane over SV Werder Bremen i den vesttyske Bundesliga. Først udlignede han nordtyskernes føring til 1-1 blot 12 minutter før tid, og seks minutter senere scorede han kampens sidste mÃ¥l efter ″Jupp″ Heynckes havde bragt Borussia pÃ¥ sejrskurs i det 81. minut. Per Røntved spillede hele kampen for Bremen, mens Poul-Erik Thygesen blev indskiftet fem minutter før tid, altsÃ¥ straks efter Henning Jensen havde scoret til kampens slutresultat. Bremens cheftræner var den senere danske A-landsholdstræner, ″Sepp″ Piontek.